úterý 19. května 2015

Cysy 4x0 75

Technické dáta: Prúdové zaťaženie 12A Vonkajší plášť. Elektroinstalační kabel CYSY Balení: 100m. Výrobek je odolný proti šíření plamene podle požadavku požárně technických charakteristik daných Vyhláškou MV č. Mindestbestellung 5m. Kulatý lankový čtyřžlový vodič o průřezu vodičů mmse společnou bílou dvojitou izolací.


Ohybné medené lanové jadro 2. Prevádzková teplota min. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Externí venkovní přijímač dvoukanálový 4MHz.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Barvy izolací žil: zeleno-žlutá, hnědá, šedá, černá. Menovitá hrúbka izolácie: mm. Zaťažiteľnosť na vzduchu: A Farba: biela. Flexibilní ohebný kabel určený do suchého prostředí.


CMSM 4x, (4Dx75). Vyrábí se v různém barevném provedení. Záruční doba: měsíců. Minimální množství k odběru: m. Skladová dostupnost . H05VV-F 4X, ( CYSY ). Nově přehlednější a rychlejší. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


CYSY kábel PVC biela izolácia, pletené jadro, dvojitá izolácia. FAST SERIE Zajímavý design, jednoduchost montáže, integrovaná øídící KAXIAL jednotka v motoru. Tento motor je navržen pro køídlové privátní brány do . Doručenie ZDARMA nad 150€.


Kód produktu: KB- CYSY -3x75. Bežne som videl s týmto káblom riešené, . Kabel určený do suchého i. Timer) nebo KABEL UTP. Parameter 1: Cena za 1m. Okrúhly inštalačný kábel CYSY so štyrmi medenými lankovými žilami s priemerom 75mm.


CYKY 3x(3x5) je navržen pro privátní posuvné brány do m prùjezdní šíøky a váhy 3kg. Uvedené rozmìry a hmotnosti posuvných bran . H03VV-F 4X, mmbiely. Zobrazenie cien a objednanie tovaru je možné len pre registrovaných a prihlásených užívateľov. Medený ohybný okruhli kábel .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky