pondělí 25. května 2015

Sparovka buk

Z důvodu celozávodní dovolené v termínu 29. Spárovka - Při objednávce více než . Strana A - čistá, ojediněle výskyt očka po broušení, Strana B - očka, ojediněle záběh jádra. P-RONIC - specialista na spárovky, buková spárovka. Za příznivé ceny nabízíme vysoce kvalitní spárovkové desky z různých druhů dřevin: spárovka bor, spárovka smrk, spárovka dub, spárovka buk , spárovka . Kvalita: AB bez vad dřeva, barevně sladěné přířezy lehce pařeného buku.


Sparovka buk

Zobrazit další (celkem dalších). Aktuální informace, akce a nabídky! Jedním z našich nosných produktů je buková spárovka , která vzniká zpracováním bukových hranolků a jejich následným lepením do masivní dřevěné desky. SPÁROVKA BUK - PRŮBĚŽNÁ.


Pouze osobní odběr zboží. V kategorii spárovka jsme pro Vás připravili spárovku z bukového a smrkového dřeva. Základní charakteristika: Jednovrstvé lepené desky z masivního listnatého dřeva vyrobené slepením nenastavovaných průběžných lamel. K lepení je použito . Vyrobíme vám kvalitní spárovku z buku v provedení FIX nebo CINK, kterou vám dále obrousíme přímo na míru.


Sparovka buk

Specifikace materiálu. S Na centrálním skladě. Buk FIX AB, Buk FIX . Používají se na výrobu nábytku, obklady schodů, parapetů atp. Jméno, příjmení a telefon: Jan Novák, tel.


Nejširší sortiment skladem. Nabízíme dřevo s nejvyšší výhřevností - dub a buk. Zadlabané schodiště z masívu tl 40mm. PŘÍRODNÍ BUK - spárovka. Průběžná spárovka nebo cink spárovka v základních dřevinách DUB, BUK , JASAN, OŘECH.


Naše spárovka se používá hlavně k výrobě nábytku, schodů, pracovní a kuchyňské desky. Je vyráběna z těch nejkvalitnějších dřevin. Rozměrová tolerance . Masivní dřevo samo o sobě zůstává živým materiálem, který neustále pracuje a kroutí se. Stolové podnože Stolové desky. Danzer, lepeno Rakoll D D PÚ, broušeno P – 100.


Eshop s možností nákupu BSH hranolů, spárovek, kuchyňských desek, štípaných obkladů, atd. Jako jediní nabízíme druhů dřeva na schody. Schody,stupně,nášlapy buk. Navigace pro příspěvek.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Do kuchyní se používají dřeviny jako je dub, buk i exotický teak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky