úterý 19. července 2016

Výroba svíček ze zbytků

Nedopálené zbytky svíček nemusíte vyhazovat. Místo toho si udělejte tvořivou hodinku a pusťte se do výroby nové svíčky za minimální náklady! Také se vám doma hromadí nedohořelé nebo polámané svíčky ? Nevyhazujte je, můžete si z nich totiž odlít svíčku novou. Taky se Vám doma válí spoustu nedohořelých svíček a je Vám líto je vyhodit? Stačí Vám kroků a ze starých svíček uděláte nové.


Výroba svíček ze zbytků

Důvody, které mě k domácí výrobě dotlačily, jsou tedy v podstatě jednoduché. Výše zmíněné nutkání pálit doma neustále nějaké svíčky , cena . Přemýšlíte, co se starými zbytky svíček , které se vám nashromáždily doma? Její výroba není složitá a bez problému ji zvládne každý. V průběhu roku se nám nahromadí zbytky svíček a odpadu při výrobě svíček , které je nám líto vyhodit.


Málokdo však ví, že se z nich velmi snadno dají opět . Ahojky :) další DIY recept je tu! Pokud milujete svíčky jako já a máte doma zbytky vosku ze svíček , tak. Připravte si nejprve nádoby, do kterých budete vosk nalévat – podle jednotlivých typů svíček zjistíte jaké, najdete to v popisu postupu výroby. Dneska jsem si pro Vás připravila návod na svíčku ze zbytků vosků. Rozhodně jej nevyhazujte!


Můžete si z něj totiž udělat svíčky vlastní. Výroba takových svíček ve sklenicích . Domácí výroba svíček. Začalo to docela nevinně. Shánčlivost mě vedla ke schovávání zbytků svíček a díky už ne zcela . Na domácí výrobu svíček zužitkujete zbylý vosk.


Na tuto svíčku budete potřebovat zbytky vosku a skořici. Přinášíme skvělé tipy, které vám napoví. Už nikdy nebudete kousky a zbytky svíček vyhazovat do . Včelí vosk k výrobě svíček jsou v podstatě včelí plástve zbavené medu.


K odstranění zbytků vosku nebo k úpravě okrajů můžete použít obyčejné nůžky. To bylo tak… dostal jsem nápad vytvořit svíčku :) Doma se nám to všelijakými svíčkami jen hemží, zbytky barevného vosku doslova na hromadách, hrátky s . Vyrobit si můžete velké svíce, svíčky ve sklenici, vonné malé čajové svíčky , nebo. Navíc je můžete darovat jako krásný dárek, nebo jejich výrobou zabavit děti na celé. Ze zbytků starých svíček si lze vytvořit svíčku novou. Ukážeme si způsoby, jakými svíčky z včelího vosku nebo parafínu vyrobit.


K odlévání svíček můžeme využít zbytky starých svíček, anebo si v prodejně výtvarný. K vlastnoruční výrobě svíček je třeba si připravit tyto základní potřeby: formu, knot a. Rolovaná svíčka ze včelího vosku Svíčka ze zbytků voskuReference. Zbytky mi zůstávají většinou z robustních svíček, a pak také nasbírám fůru konců ze štíhlých. Za nejlepší způsob recyklace vosku považuji odlévání svíček do skla.


Vyzkoušejte, výroba svíček je taková hezká kratochvíle. U svíček užívaných v minulosti bylo třeba zbytky knotu odstřihovat. Ke zlevnění výroby došlo až poté, co se začal k výrobě používat stearin a parafín. Jedním z nejlepších způsobů, jak tak udělat, je rozsvítit svíčky.


Dnes Vám přínášíme jednoduchých tipů, jak tyto zbytky krásně využít!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky