pátek 8. července 2016

Tekutá lepenka cena

Výrobky značky: DEN BRAVEN. Tekutá lepenka Den Braven 2K 40 kg. Dvojzložkový, trvalo pružný, hydroizolačný náter, . Popieskovaná lepenka - podkladný a poistný pás s nosnou strojnou handrovou. DPH , plus náklady na doručení.


Tekutá lepenka cena

Soudal tekutá lepenka 2K je dvousložková stěrková hmota pro tvorbu . DPH v Kč, základní cena s DPH v Kč. Hledáte tekutá lepenka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Na dotaz „ tekutá lepenka “ jsme našli:.


OBJEDNACÍ KÓ EAN, NÁZEV, OBSAH, BALENÍ, ZÁKLADNÍ CENA BEZ DPH. Informácie o výrobku, Zapamätať . DEN BRAVEN S-T8P 2K tekutá lepenka 7kg, dvojzložková, trvalo pružná,. OBJEDNÁVACÍ KÓ EAN, NÁZOV, OBSAH, BALENIE, ZÁKLADNÁ CENA BEZ DPH. Je určená na hydroizoláciu stavebných konštrukcií.


Tekutá lepenka cena

TEKUTA_LEPENKA_2K_Technicky-list. Spotreba - 2kg na m2. Dvousložková pružná nátěrová hmota na bázi modifikované cementové směsi.


Jednosložková hydroizolace EXTERIÉR, pro provádění hydroizolačních nátěrů. Prodej hydroizolace realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové . Zabraňuje pronikání vody do staveb a stavebních konstrukcí. Hydroizolační tekutá lepenka - Sikalastic-152. Chcete se dozvědět více? Dům a zahrada - Tekuta lepenka bazar.


Tekutá lepenka cena

Vysoká přilnavost ke stavebním materiálům, na vodorovné i svislé plochy. Běžná cena včetně DPH: 59Kč. Nikto zatiaľ nepridal. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Lepenka tekutá 2K 7kg - Stavebninystastny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Stěrková hmota HYDROSEAL je vhodná pro hydroizolace základů staveb, podzemních betonových . Určena na hydroizolace. Cena : 46Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky