čtvrtek 14. července 2016

Kovová mřížka

Kovová mřížka

Větrací mřížky kovové se využívají na fasády domů. V kategorii kovových mřížek můžete vybírat z kulatých i hranatých mřížek. K prodeji kovová mřížka v rozměru 400x4mm ventilační, hranatá, v bílé barvě.


Vybavena síťkou proti hmyzu. Skvělá cena, expedice ihned. Nabízíme k prodeji kovovou mřížku ventilační. Hranaté provedení a pozink.


Pro maketové znázornění větracích a nasávacích otvorů na karoserii. Mřížka je opatřena síťkou proti hmyzu. Mateří mřížka slouží k zamezení vstupu matky do medníku. Kovová mřížka pro 172mm ventilátory Označení výrob.


Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Kovová . Nerezová dveřní mřížka o rozměrech 260x2mm s regulací. Mechanické otevírání a zavírání. Snadná montáž, podívejte se. DPH NENÍ SKLADEM Vybrat cenu.


Toto je extrémně jemný kus drátěného pletiva z nerezové oceli. Atrea Podlahová mřížka kovová PMK 250xmm. Podlahové mřížky s pohyblivými lamelami v provedení mosaz a chrom vytváří díky své konstrukci vzduchový . Kovovou mřížku SVR-D lze s úspěchem použít pro přívod i odvod vzduchu u větracích nebo klimatizačních systémů.


Kovová mřížka

Lze ji také využít jako příslušenství k . Kovová větrací mřížka se samotížnou žaluzií 2x 2mm, šedá. Ze zadní strany mřížky je kovové . ClimaSys - kovová mřížka HD 223x223mm. Zobrazit více parametrů. Průvodce výběrem produktů. Pro ventilátory: 92x92mm Upevnění: Šroubem Materiál: Kov Filtr: Ne.


Ventilační mřížky kovové a větrací mřížky hliníkové vhodné na fasády, sklady, haly nebo garáže. Kovová ochranná mřížka pro odvod a přívo DN 400. Kovová vazba je specifický typ chemické vazby, která se ustavuje mezi atomy. Litujeme, ale zboží nelze koupit Tento produkt byl vyprodán nebo již není v nabídce.


Kovová mřížka

DPGrid shelve - kovová mřížka 60x40cm najdete na Higarden. S upevňovacími šrouby a plastovými dosedy. Detailní popis svítidlo Panlux OVAL metal 60W EIPbílá kovová mřížka. Přisazené nástěnné nebo stropní svítidlo PANLUX s ochranou kovovou mřížkou a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky