čtvrtek 28. července 2016

Fermež napouštěcí

Fermež napouštěcí

Použití kovových sušidel činí fermež nepoživatelnou. Existují výrobky, které obsahují lněný olej upravený jen zahřátím, bez vystavení . Olejová napouštěcí hmota. K napouštění dřeva, papíru, omítek a jiných savých podkladů pro další olejové, fermežové, syntetické a . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Napouštěcí fermež vám naimpregnuje dřevo a zajistí tak lepší přilnavost syntetického,.


Fermež napouštěcí

Zejména k základnímu napouštění dřeva, omítek a jiných savých podkladů pod další nátěry. Já přírodní produkty ( fermež je derivát lněného oleje) používám poměrně dost. Je třeba ale znát limity přírodních napouštědel - konkrétně fermež (ani lněný olej) . Popis: Na základní napouštění dřeva a jiných savých materiálů pod další nátěry olejovými a nebo . V kombinaci s ochrannými látkami a . FERMEŽ NAPOUŠTĚCÍ podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. REACH) a nařízení Komise (EU) č. Podrobný výpis parametrů.


Sposób nanoszenia: Pędzel Stříkáním. Balení: PET láhev 2ml, l. Naše cena: 16-Kč (s DPH) 13-Kč ( bez DPH). Fermež napouštěcí 8g. Slouží k povrchové ochraně dřevěných předmětů a kovů přímo, nebo jako surovina pro nátěrové hmoty. Její předností je dobrá biologická odbouratelnost.


Fermež napouštěcí

Lněná fermež napouštěcí. Tradiční ochrana dřeva s dlouhou účinností. Cena, Kč, Kč, bez DPH.


Chrání dřevo především před napadením . Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. Používá se knbsp;napouštění dřeva, omítek aj. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Nevsáklý přebytek fermeže . Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.


Více informací o nastavení cookies najdete na . Barevné odstíny: Transparentní . Použití: Na základní napouštění dřeva a jiných savých materiálů pod . K základnímu napouštění dřeva, omítek a jiných savých podkladů pod další nátěry olejovými, syntetickými nebo disperzními nátěrovými . Směs vysychavých olejů a organického rozpouštědla. Dřevo napustíme napouštěcí nebo lněnou fermeží , nejlépe zahřátou na °C. Pro venkovní práce je vhodnější fermež lněná.


Máte k tomuto produktu dotaz?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky