pátek 15. července 2016

Cykylo j 3x1 5

Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Barevné značení žil - C ( J ) = hnědá - modrá . Měděná plná holá jádra 2. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Počet a průřez žil: x mm 2. Doba dodání, Zboží Vám můžeme doručit již 05. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 03.


Dobrý den, ve vašem eshopu je zobrazení cen podmínkou registrace a následného schválení. Minimální teplota skladování, -°C. Složení kabelu : Cu jádro.


Pro instalace pod omítku a do lišt. CYKYLO J 3x(3Cx5). Záruční doba: měsíců. Skladová dostupnost . Instalační kabel s Cu jádrem, plochý. Vyzvednutí objednávky . Kabel je určen pro instalaci přímo pod omítku, do bytových jader a pro ukládání do trubek a lišt.


Cykylo j 3x1 5

Označení kabelu: 3C Šířka kabelu: 1. Dostupnost: 1ks. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Barvy žil: hnědá, modrá, žlutozelená. Cena: 1Kč (1Kč s DPH). Numerické značení udává nejdřív počet žil v. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Kde a proč používáte cyky a kde cyky-lo. Jen takový příkla zkuste dát cyky-lo třeba do acidurky, nebo do vypínače IP44. Je kábel N2XH- J 3xvhodny na uloženie na drevo ? Ploché kabely Cykylo pod omítku.


Cykylo j 3x1 5

Toraka elektro kabely. Pro velmi malou plochou tloušťku . Klikni pro zobrazení většího obrázku. Nenašli jste, co jste hledali?


Výrobca: Draka Kabely, s. Technické parametry:. Pre inštalácie zásuvkových a svetelných domových a bytových rozvodov, priamo pod omietku, do bytových jadier a na . Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním materiálem. Dodáváme výrobky firmy nkt cables Vrchlabí s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky