pátek 29. července 2016

Lignofix

Lignofix

Wir beraten Sie kompetent, sodass wir gemeinsam für jede Anforderung das passende . Straße: Bahnweg alla funivia. Stadt: Mölten - Meltina. Lignofix je produktová řada firmy Stachema. Přípravek je určen k preventivní ochraně již napadeného vzácného dřeva a historických předmětů dřevokazným hmyzem včetně jeho likvidace. LIGNOFIX osvedčená kozmetika dreva.


Dlouhodobá preventivní ochrana dřeva proti škůdcům ve formě koncentrátu 1:4. Fungicidní a insekticidní koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva. Vysoko účinný prípravok určený k preventívnej povrchovej ochrane dreva v interiéroch a exteriéroch proti drevokazným hubám, plesniam a. Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. Funktion und Ästhetik im Detail Die Küche ist wieder in der Mittelpunkt unseres Lebens gerückt.


Choosing the type of adhesive will . Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Biocidní přípravek k prevenci proti dřevokazného hmyzu, plísním a houbám.


Lignofix

Vysoce účinný přípravek určený k preventivní povrchové ochraně dřeva v interiérech a . All above mentioned specifications are based on our practical experience. But because there are so many different kinds of materials and so many operating. Address: VIA ALLA FUNIVIA, 21. Přípravek určený k preventivní povrchové ochraně dřeva v interiérech a. Spolehlivá likvidace a dlouhodobá prevence biotických škůdců ve stavbě. Na ošetření nových krovů, tzn.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Martin in Thurn Provinz: Bozen Land: Italy. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu.


Lignofix

Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky