pátek 29. července 2016

Jutafol sp al

Jutafol sp al

Jednostranná spojovací páska pro spojení jednotlivých pásů parozábrany. Rozměr pásky 09mm x 48mm x 50bm. Běžná cena: Kč, sleva . Jutafol SP AL samolepica páska m. Hodnotenie produktu: 4. Vaše hodnotenie: Dodanie do dní. Samolepiaca kaučuková páska, rozmer: 15mm x . Lze ji však využít také pro opravu poškozených míst.


Jutafol sp al

Slouží ke vzduchotěsnému a parotěsnému spojení parozábrany. Skladem za výhodné ceny! Páska s vrchní hliníkovou vrstvou se . Parotěsné spojování parozábran a opravy trhlin. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Pro parotěsné a vzduchotěsné spojení pásů parozábrany mezi sebou přes přesah a pro opravy poškozených míst.


Výrobky značky: JUTA. Celková tloušťka: mm. Firma na zateplení fasá prodej fasádních materiálů, zateplení fasády polystyrenem, zateplení domu vatou. JUTAFOL SP AL , or double sided tape. Nabízíme materiály pro zateplení fasá zateplování . Egyoldali ragasztószalag belső oldali párazáró fóliák párazáró összeragaszásához.


Jutafol sp al

Szintetikus gumi nélküli hordozóréteg. Internetové stavebniny sú e-shop ponúkajúci stavebný materiál pre kompletnú stavbu rodinného domu aj pre rekonštrukciu bytu. Hľadáte lacné tehly, murovací.


Slepování přesah, poškození a místa. Egyoldalas ragasztószalag a beltéri párazáró fóliák folytonosításához (párazáró átfedések kialakításához). Vážený zákazníku, potřebujete-li . A fóliát minden áttörésnél és csatlakozásnál is tömíteni kell. Avšak v ostatných kategóriách nájdete množstvo zaujímavého tovaru. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Minimální objednané množství je 50bm - balení. Ta zajistí jak parotěsný spoj, tak i . Lehce zjistíte , že je to páska s vrstvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky