čtvrtek 14. července 2016

Truhlářství kopkaš

Truhlářství kopkaš

Vítejte na stránkách truhlarstvi -kopkas. Nejprve dovolte, abychom Vás seznámili s naší firmou. V oblasti výroby zahradního nábytku a jiné truhlářské výroby . Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat . Zabýváme se truhlářskou a zámečnickou výrobou. Truhlářství a stolařství ve Strakonicích a okolí. KAVALE VÁCLAV-TESAŘSKÉ A TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE.


Truhlářství kopkaš

Byla vybrána nabídka firmy ZNAKON Sousedovice s tím, že zpevněné . Zveřejněno Před dny. Výroba dětských houpaček, zahradního nábytku, pergol, plotů a dalších truhlářských výrobků. Tesařské práce, dřevostavby.


Volné místo truhlář ve společnosti Štefan Kopkaš. Zahradní domek x. Pracoviště se nachází na adrese Střelské Hoštice. Jedná se o práci na plný úvazek (jednosměnný provoz) s . Kopkaš - Střelské Hoštice, Jihočeský kraj.


Truhlářství kopkaš

Přijmeme pracovníky : 1x truhlář a 1x pracovníka do truhlářské výroby Zkušenosti výhodou Pracovní . KOPKAŠ ŠTEFAN - Sedlo č. SCHZ ZAKÁZKOVÉ TRUHLÁŘSTVÍ. Zakázková výroba - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice. Pergoly, přístřešky, vestavěné skříně - kvalitní ruční práce. Miroslav Makovec, 3 tesař, truhlář , 15 Bez politické příslušnosti. Truhláři (kromě stavebních) a pracovníci v příbuzn.


Za hranicemi proslavili kežmarská řemesla barvíři, zlatníci a truhláři. Vyrábíme zakázkový nábytek a. Informacie pre každého. Plzeňské truhlářství. Ostrava - Poruba, Hlavní třída, PSČ 7. Kopkáš - Marie - sklenářství, 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky