čtvrtek 11. dubna 2019

Vyvážečka dřeva

Vyvážečka dřeva

Specializujeme se na kvalitní vyvážečky dřeva pro pracovní čtyřkolky, malotraktory, ale i kolové traktory. Dlouho jsme nabízeli vyvážečky jiných značek, ale požadavky zákazníků si žádali . Další informace o produktu. Vyvažecí vlek Estonské výroby o nosnosti dvanáct tun s rámovou konstrukcí 2x(200x100x6), boogie . Celková šířka se standard. Vyvážečka dřeva BMF 12T2.


Inzerát byl odebran z. Prodám vyvážečku kmenů z lesa za čtyřkolku traktor. Nosnost této vyvážečky dřeva je tun. Traktorová vyvážečka FARMA CT - a popis jejích hlavních součástí. Speciální lesnický kolový traktor LKT Lakatoš a traktorová vyvážečka dřeva FARMA v akci. Roztahovatelná vyvážečka dřeva určená do těžkých.


Těžba dřeva s malotraktory VEGA 42HP Excelent, Cabrio 47HP excelent, Winea 30HP a příslušenstvím od. AGA LVvyvážečka na dřevo. Nejprodávanější model traktorové vyvážečky na dřevo Agama LV 10. Dvojitý rám s třetí torzní výztuhou s výkonným pohonem a . Lesní vyvážečka dřeva je skvělým pomocníkem při nakládání a přepravě dřeva. Potřebujete traktorovou vyvážečku, vyvážečku za maloktraktor, lesní vyvážečku?


Hledáte vyvážečky dřeva či další věci z druhé ruky? Sekačka Na TrávuWeed. Nechcete kupovat zboží za plnou cenu, jelikož využití nebude tak rozsáhlé?


Tato sekce je stvořená pro Vás. Používá se především v lesním průmyslu. Vlastníte les nebo se zabýváte profesionální těžbou dřeva ? Pak jistě víte, že nároky odběratelů se neustále zvyšují. Požadují nejlépe čisté dřevo rozdělené . Smraďavku, nedaleko Buchlovic . Firma AgroSteel, SE vyvinula ve spolupráci s uživateli traktorový pracovní návěs – vyvážečku dřeva. Tento stroj tvoří podvozek rámové konstrukce . Multifunkční vyvážečka za pracovní čtyřkolky a malotraktory od výrobce JPJ.


Vyvážečka dřeva

Roubustní vyvážečka díky které vytáhnete těžké kmeny s nejmenší námahou. Rozměr pneu: x 11-8. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI VYVÁŽEČEK COUNTRY. Na dotaz „vyvážečka za traktor“ jsme našli: Ostatní potřeby pro.


Jedná se o kompletní vyvážečku s hydraulickou rukou a vzduchovýma brzdama. Rakouské vyvážečky dřeva , pro menší traktory. Pokud máte zájem o nějaký produkt z naší nabídky nebo se chcete na cokoli zeptat, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky