středa 10. dubna 2019

Tepelné nadproudové relé

Tepelné nadproudové relé

Proud tekoucí do motoru teče přes bimetalový kontakt (na každou fázi), který se takto nepřímo ohřívá. Stykače a nadproudová relé. A tepelné nadproudové relé. Nadproudová relé , v normách nazývaná relé na přetížení, patří do skupiny proudově závislých ochranných přístrojů.


Tato relé nepřímým způsobem přes proud . Instalace tepelných nadproudových relé pro elektromechanickou ochranu v hlavním obvodu. TI 19A , tepelné nadproudové relé. Nadproudová relé k přímé montáži ke stykači konstrukční velikosti DILMaž DILMnebo k samostatné instalaci s paticí, citlivost na výpadek fáze podle . ZE- tepelné nadproudové relé ke stykači. No a když bude použitý stykač, potom by nebylo od věci použít tepelné relé, . Funkce jištění symetrie fází, teplotní kompenzace, testovací tlačítko, znovu zapínací tlačítko s možností volby automatického znovu . Nerozdílové jistící nadproudové relé. Citlivost na výpadek fáze.


Chraňte motory tepelnými a elektronickými nadproudovými relé. T1 tepelné nadproudové relé pro pomocné stykače NF a ministykače B B BC . Popis: Prodám tepelné nadproudové relé TII 69-1A. Zobrazit produkty Spustit průvodce . Tepelná nadproudová relé až kW. Omluvte prosím nedostupný detail zboží, na kompletních datech pracujeme. Jsme rádi, že Vám můžeme poskytnout databázi našich výrobků v maximální šíři.


Tepelné nadproudové relé

Dlouhodobé působení nadproudu, který překračuje jmenovitou hodnotu nadproudové ochrany, způsobí přetavení pojistky nebo vypnutí tepelné ochrany jističe . MOE ZB12-… tepelné nadproudové relé - 6A. Cena: 53Kč (64Kč s DPH). Nepřímá primární tepelná nadproudová relé T1 Ta Tve spojení s elektromagnetickými stykači jsou určena k jištění trojfázových indukčních elektromotorů . Ministykače - tepelná nadproudová relé.


Blok pomocných kontaktů pro relé MTO 1NO čelní montáž s indikací stavu relé empty. Jistič motoru a stykač s jisticím nadproudovým relé. Jistič bez tepelné spouště, stykač a jisticí nadproudové relé viz str. JISTICÍ NADPROUDOVÉ RELÉ TYP R10 R 1— 10–5A. Relé typu R 1jsou na rozdíl od relé R 1tepelně nekompenzo- vána.


Tepelné nadproudové relé

T17I tepelné nadproudové relé - 3. Jisticí nadproudová relé SIRIUS se šroubovými nebo pružinovými svorkami chrání. Testovací tlačítko může být použito ke kontrole, zda nadproudové relé pracuje správně. Rozsah nastavení tepelné spouště.


Jistící nadproudové relé R100. Různé hodnoty:15A, 23A, 5A, 7A, 1A, 5A, 3A, 5A, 7A, 10A. Ohledně dostupnosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky