úterý 16. dubna 2019

Knihařská lepenka

Knihařská lepenka

Lepenka knihařská A strojní, šedá barva, 2mm. Vhodná k paspartování, výrobě knižních desek apod. Minimální množství k odběru ks. Při odběru většího množství poskytujeme množstevní slevy! Knihárska lepenka šedá formáty.


Knihařská lepenka

Ado 42x30cm v rôznych hrúbkach. Hledáte knihařská lepenka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Lepenky : Objevte celý sortiment Papyrus Lepenky. Vhodné na výrobu alba, obalů na knihy. Knihařská lepenka A- tloušťka 1mm. Vhodná na kašírovanie a poťahovanie rôznymi materiálami k väzbe kníh, na zalisovanie do fólií, pasportovanie . Papír lepenka 4mm 660x930mm kufrová šedá.


Gramáž 882gr na metr2. Vlnitá lepenka se dělí podle velikosti vlny – E (mikrovlna - nejmenší), B, C. U více než třívrstvých. Hladké lepenky se dělí na skládačkové, knihařské a strojní. Eska Board -vysoce kvalitní, šedá, knihařská lepenka vyrobená ze 1 tříděného sběrového papíru s nenatíranou, hladkou povrchovou úpravou. Pro knihaře zde máme širokou nabídku knihařských lepenek formátu B( 70x100cm), od strojních šedých kašírovaných nebo nekašírovaných, ruční lepenky . Klíčová slova produktu: knihařská lepenka ,. Kvalitní knihařské lepenky a speciální lepenky na puzzle.


Nasza strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień w przeglądarce. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na używanie . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Poptávám lepenku: Popis: černá probarvená knihařská lepenka. Specifikace: cca mm, 1. Rozměry: x 1cm.


Bílý bezdřevý nebo středně jemný papír, po obou stranách opatřený nátěrem bílých pigmentů a hlazený. Ještě doplníme, že v minulosti bylo k potahování používáno knihařské plátno. Ideálna ako základ na scrapbookové albumy a ručne šité knihy a zápisníky. Veľkosť A hrúbka mm. Zde uvádíme stručný přehled knihařských vazeb v polygrafii.


Knihařská lepenka

Preložiť slovo „knihárska lepenka “ zo slovenčiny do angličtiny. Dále u nás naleznete různé vlnité lepenky a lepenky pro pasparty. Na knihařskou lepenku lepím vždy látku, ať už knihařské plátno nebo klasickou bavlněnou dekorativní látku, používám lepidlo Duvilax BD 20.


V knihařství se nejčasteji používá lepenka , karton a papír, které patří spolu s dalšími. EDÁ STROJNÍ LEPENKA – vyrábí se ze sběrového papíru, o hmotnosti . Hnědé strakaté, velké. Zeleně strakaté, velké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky