pátek 12. dubna 2019

Poklop na studnu plast

Poklop plastový na studnu. Výška obvodové hrany: mm Tl. Skruže bez prepojenia sú holé skruže bez prepojovacej obruče, vhodné na vrch studne , alebo pri použití iba jedného kusu, pretože sa nedajú spájať do seba.


Poklop na studnu plast

Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku. Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty, studne a iné jímkové objekty, ktoré je potrebné . Nabízíme výrobu plastových poklopů na studny, jímky, různé šachty a pod. Tyto poklopy mohou být ze spodní strany vyztuženy pro . Nabízíme plastové poklopy ve standartních velikostech i na objednávku podle rozměrů dodaných zákazníkem. Plastový poklop na studňu sa používa, ako vrchnák k plastovým skružiam na studnňu v našej ponuke. Väčšina z nás vie, že studne musia byť opatrené krytom.


Hledáte na poklop studnu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pěkný vzhled – světle šedý, černý, modrý a zelený plast. Manipulačné šachty vŕtaných studní slúžia na zakončenie vrtu vŕtanej studne a pre uloženie čerpacej techniky. Materiál: polypropylén mm ( plášť ) a – mm (strop a dno). Možné prestupy priemeru:.


Pochozí poklopy pro větší průměry v provedení ze zeleného materiálu:. Plastové poklopy jsou určeny k zakrytí průlezů šachet o průměru 6mm. Prodám nový poklop na skruž o průměru cm.


Daruji dvojdílný betonový poklop na studnu , průměr 130cm, tloušťka 10cm. Táto časť stránok baluch je prístupná len po prihlásení. Je nutné mať povolenie cookies. Vložte heslo: eStranky. Hranatý poklop na studnu (plastový) vyztužený skleněnými vlákny je určen pro záklop revizních šachet a jímek.


Vyhotoven v protiskluzové úpravě z polyuretanu,. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakrytie inšpekčných šachiet vo vnútri objektov, kde je kladený dôraz na estetiku,. Vstup je štandardne zakrytý plastovým poklopom. Nadstavby plastových hrdiel sú určené pre nádrže na dažďovú vodu, studne , vodomerné šachty, prečerpávacie šachty a rózne iné plastové nádrže. Objednejte si nový poklop na studnu.


Plast z kterého se vyrábějí poklopy může být provozován v širokém. Plastové kryty pro studnu jsou vydány v poměrně širokém rozsahu barev. Otvory pre kanalizácie liatina , živice a plast : veľkosť , priemer , inštalácia a. Nechal jsem vyčistit studnu od firmy Studny-sla. Nechali jsme si na studnu vyrobit plechový poklop. Liatinový poklop pre šachtu 4Kanalizačný poklop pre šachtu DN 4s . Rozmery: - priemer 1cm.


Poklop na studnu plast

KG RV kanalizačný plastový poklop na DN4RURU PLAST , nosnosť ton.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky