čtvrtek 25. dubna 2019

Montérkovina metráž

Metrový textil Pončík - ponúkame predaj lacných a kvalitných látok na pracovné odevy - montérkovina , maskáčovina, bavlnená i PES. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Hledáte kepr metráž ? Kepr metráž - zelený. Metráž textil Miloslava Kuntová.


Makower, montérkoviny , maskáčoviny, rifloviny, manšestry, dyftýny, teplákoviny. This Pin was discovered by Martina Varcholova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Látka je v šířce 1. Vážení uživatelé omlouváme se, obrázky se dočasně nezobrazují díky technickým problémům na straně poskytovatele. V nejbližší době bude vše opraveno.


KUNTOVÁ MILOSLAVA- METRÁŽ -TEXTIL - NABÍZÍME: široký výběr pláten, krepů. Sleva - KVALITNÍ Silná pevná látka montérkovina dekorač. Velkoobcho prodej: montérky, montérkovina , metrový textil, metráž , bavlna, satén, froté, krep,. Kvalitní a pevná látka - kepr , montérkovina. Lze ji využít například jako metráž na outdoorové vesty, bundy a kalhoty , montérky, dále na velmi . Dopyt: textil, montérkovina , m, Banská Bystrica - už pred vami poptával.


Poptávám textil - montérkovina. Množství: - m Termín: - spěchá. Kusy kvalitního plátna, zbytky z naší stříhárny. Jednobarevná metráž černá najdete a porovnáte na Srovnanicen. Canvas a riflovina , látka, metráž , pevná textilie, bavlna, montérkovina.


Vyberte si kvalitní a zajímavé rifloviny , džínoviny, denimy na kalhoty, . Bavlněný kepr 3jednobarevná červená, š. Možno ju využiť napríklad ako metráž na outdoorové vesty, bundy a nohavice, montérky, ďalej . Popřípadě budeme rádi za jakoukoli metráž. Různé barvy, nadruženo náhodně, nelze nadružit jen jednu . Dále do této skupiny patří také flanel, ale i kepr (třeba montérkovina ). Jednotlivé metráže se také mohou lišit – u některých výrobce uvádí . Použití: klasická keprová montérkovina na šití pracovních oděvů, podšívkovina, textilní tašky, aromatické sáčky a polštářky, technická tkanina . Nastříháme Vám, kolik si objednáte. Montérkovina a maskáčové látky Armyshop.


Added 12:Saturday d. KOH NOOR WALDES galanterie, Velkoobchod textilní galanterií Praha, galanterie, galanterie, hotelový program, bytový metrový textil, dětské příze, . V ponuke máme aj textilnú metráž ako je montérkovina alebo maskáčová látka, ktoré môžu byť použité na rôzne maskovanie a tienenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky