úterý 9. dubna 2019

Míchačka prodej

Míchačka prodej

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů míchačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Stavebnictví a nářadí. Kategorie s nejvíce nabídkami.


Nabízím k prodeji stavební míchačku na - kolečka, je plně funkční. Jako první krok vám doporučujeme si přečíst všeobecně o stavebních míchačkách. Dozvíte se, jaký příkon a napájení je nejvhodnější pro vaše potřeby.


Dobrý den,nabízím k prodeji podomácku vyrobenou stavební míchačku na 1kolečko. Značka Belle má již dlouholetou tradici a prodej míchaček. Společnost TONSTAV-SERVICE s. Jsou určeny pro každodenní tvrdou práci. Je vhodná pro velké stavební práce. Váha: 56kg Celkový objem.


Tato míchačka je vhodná na všechny větší a velké stavby, kde je. Popis: - horizontální mísící jádro RTM 7o výkonu m³ hotového . V těchto případech je k dispozici míchačka Augertorque, která se snadno a rychle připevní k vrtacímu zařízení namísto vrtáku. Míchačka 2V - 1l Lescha SM 1S. Naleznete zde výtahy, míchačky , minibagry, řezačky aj. Pracovní objem bubnu 1l (až stavební kolečka materiálu).


Vyklápění bubnu zajištěno volantem. Profesionální stavební spádová míchačka PROFI 260L. Použitá stavební míchačka SM 1Lescha bazar - obje1litrů, na 230V - KOHÚT A SPOL. Vyhledejte vysoce kvalitní, trvanlivé, bezpečné a efektivní samonakládací betonové míchačky , které se zde prodává se společností Rising-sun, které je jedním z . V dobrém stavu a plně funkční.


Bazar stavební a zahradní techniky. Příslušenství pro: Nakladač ZL 16 . Nabízíme pronájem špičkové anglické míchačky belle a míchadel různích velikostí. Výkon: 5W Objem bubnu: 1l.


Kvalitní stavební míchačka betonové nebo maltové směsi. Pro pohon je použit silný moderní. Essox - prodej na splátky. Detail výrobku: 1LS Limex stavební míchačka.


Míchačka prodej

Modulární dávkovač betonu a stacionární míchačka betonu pro výrobce silnic. Husqvarna construction. Prohlédněte si alba na téma – míchačka. Ochutnání a míchačka prvního burčáku a vína s jeleňama - Hulín 11.


Pokud Vám stavební míchačka bude vyhovovat, můžete si u nás koupit NOVOU, kterou Vás následně doručíme s. Půjčovna, prodej stavebních míchaček: tel. MÍCHAČKY A MÍCHADLA, ho 1den, víkend. SJ PLANT SALES LTD - Prodej , stavební stroje, opravy a servis stavebních strojů, stavební techniky osobních a užitkových vozidel.


Na stavbu michačky prodám převodovku včetně motoru, velmi levně cca 2kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky