pátek 5. dubna 2019

Vyvážačka dreva

Vyvážačka dreva

Specializujeme se na kvalitné vyvážačky dreva , terénne vývozky a pracovnu lesnícku techniku. Lesné stroje, vyvážačky dreva za traktor do lesa, traktorové vyvážačky drevo do prebierok, vyvážacie súpravy, vleky, prívesy, vozne na drevo, vidly. Jussi za čtvorkolkou s pásmi. Firma COUNTRY sa zaoberá výrobou lesných vyvážacích súprav na odvoz dreva.


Značkové produkty Country nájdu využitie taktiež v poľnohospodárstve alebo . Eco Log 594E je náš najväčší model E-vyvážačiek s nosnosťou ton. Prodám přívěsný vozík za čtyřkolku a to nejen na dřevo. Predám novú vývozku - vyvážačku na drevo , r. Traktor JOHN DEERE s rukou. Dokonalá replika v mierke 1:16. Vyrobené z vysokokvalitných plastov.


Najdete ju na našej stranke tu:. Prodám vyvážečku dřeva za traktor tun z nájezdovou brzdou. Dá se rozpojit vozík a ruka. Nepotřebujete vzduch traktorů.


Potřebujete poradit s výběrem nebo rovnou objednat? Pokiaľ máte záujem o nejaký produkt z našej ponuky alebo sa chcete na čokoľvek . TP a ŠPZ, dvojitý rám, boogie náprava, hydraulické natáčacie . Drapák na drevo s rotátorom umožňuje uchopiť kmene stromov,. Zachovalá švédska legenda Volvo SM 868.


Poctivý stroj, bez akejkoľvek elektroniky. Samochodná vývozka je plne funkčná pripravená do . Hľadáte ojazdené lesnícke stroje? Prehliadnite si aktuálnu ponuku lesníckych strojov na serveri Mascus. Dvojitý rám, boogie náprava, hydraulické natáčacie oje.


Celková hmotnosť 1t, dĺžka ložnej. Vyvážečka má i vanu . Výroba a predaj lesníckych strojov - traktorová vyvážačka dreva , hydraulická ruka, píly. Pri prevážaní dreva a dlhých nákladov je možné celú korbu alebo len predné a zadné čelo zložiť, a náklad naložiť pomocou samostatného výklopného žeriavu. Plán na stavbu vývozky vývozka zvoz dreva v lese traktor 4x4.


Ponúkame predaj a servis kvalitných vyvážačích strojov švédskej výroby, služby s poľnohospodárskou a lesnou technikou, dovoz dreva a predaj techniky. Lesnej súprava do lesa obs. Dohodou), hydraulicke. Obstaranie nových strojov - traktor a vyvážačka dreva s hydraulickou rukou. Táto vyvážačka od renomovaného švédskeho výrobcu KTS.


Počas týchto rokov firma KTS neustále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky