čtvrtek 9. srpna 2018

Střešní autostan

Střešní autostan

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů střešní stan. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Prodám použitý střešní AUTOSTAN značky TECHNITOP vyroben v Jižní Africe. V katalogu nemáme podrobnější informace o stresni autostan.


Střešní autostan

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Jak si postavit nízkonákladový střešní stan. Kč, váha cca 40kg, zážitek k nezaplacení. Autostan - střešní nástavba iKamper SKY2X. Jsme půjčovna kvalitních střešních stanů renomované značky AUTOHOME a. Evasion materiály technické řešení konstrukce.


Spaní je v něm pohodlnější než v obyčejném stanu. Střešní stany pro aktivně žijící lidi. Ve střešním boxu je uložený nejenom samotný stan s nepromokavou laminátovou střechou . Prakticky stejný model, jako předchozí, jen horní část se zvedá vodorovně.


Střešní autostan

Také nový, nepoužitý. Do přírody, za dobrodružstvím, za vyhlídkami na údolí i na nebeské výšiny. Je vyroben z pevné, vodotěsné konstrukce a je vybaven. Expediční stan vhodný i pro osobní vozy. Stan je vybaven molitanovou matrací a zajišťuje komfortní přespání dvou dospělých osob.


Síťky v oknech brání vniknutí . S novým modelem třetí generace nabízí Alu-Cab na trhu jeden z nejlepších střešních stanů. Vyrobeno výhradně z hliníku, odolává i . Rozkládací střešní stan kompletně vyrobený v České republice lze namontovat na všechna motorová vozidla opatřená střešním nosičem. James Baroud SPACE Evolution pro pohodlné vyspání na cestách, na rybách na festivalech. Můžete jej rozložit v . Stany Hussarde od značky NaitUp umožní vytvořit pohodlné hnízdo na střeše vašeho auta.


Stan Hussarde Duo je určen pro osoby. D polyester hmotnost kg matrace mm. Půjčovna autostanů - půjčujeme střešní stany typu Maggiolina - autostany pro osobní, terénní i dodávkové. VIDEO - Jak to funguje? Složený autostan vypadá jako široký střešní box.


Měl by být vhodný i pro zavazadla. Lidé si do něho opravdu dávají tašky, potvrzuje Jiří . Nabízíme k zapůjčení autostany značky MAGGIOLINA Airlander medium. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Prodej střešní autostanů , určených pro 2-osoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky