úterý 14. srpna 2018

Skruže bazar

Skruže bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Betonove skruze bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Dom a záhrada - betonove skruze bazár. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete . Studniční skruže na kopané studny Technické šachty na vrtané studny Prohlubování studní Vyskružování kamenných studní Trativody na dešťovou vodu . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Kč Přejít do obchodu. Prohlédněte si aktuální ceníky všech typů betonových skruží.


Klikněte na obrázek pro zvětšení a najděte si cenu konkrétní skruže. Přesvědčte se na vlastní oči, . Projděte si inzeráty plastove skruze studnu na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Inzeráty - Nabídka: Plastové studniční SKRUŽE bazar. Poptávka: betonové skruže bazar , ks, Líšnice - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě. Používají se jako krycí desky na betonové . Kostenlose Kleinanzeigen,Kleinanzeigen,Kostenlose - Bazár a inzercia zdarma, pridajte si Vse inzeraty zdarma, avizo.


Skruže bazar

Průměr 100cm, výška 50cm - se zámkem. Prodám 4ks betonových skruží. Skruže jsou nové, nepoužité. Nutno zajistit odvoz.


Svěrky na skruže jsou určeny pro skruže , šachtová dna, jímky, apod. Svěrky jsou použity v páru nebo v tříbodovém zavěšení. Kvalitní zpracování - vhodné pro . Nové studniční skruže a plastové vodoměrné šachty, plastové studniční skruže – technická specifikace.


Skruže bazar

Predám plastové studničné skruže. Je vhodná aj na prehlbovanie studní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky