pondělí 20. srpna 2018

Cena sololitu

Cena sololitu

Názov, Názov zostupne, Najvyššia cena , Najnižšia cena , Ko Kód zostupne. Garancia trvale najnižšej ceny. Uložiť na porovnanie. Signováno vpravo dole.


Cena sololitu

Výsledná cena bude vypočtena na marketu dle požadované metráže. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů sololit nejlevnější. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Inzerát ZátišíTempera na sololitu -pod sklem.


Kvalitní sololitové desky pro malbu- hladké z obou stran. Vyvolávacia cena : 17eur sololit , rozmer 55x2 olejomaľba. Obraz B_01_OK Brána k poznání, olejomalba na plátně. Sololit je v surovém.


Cena sololitu

Popis: Vysoce hustá dřevovláknitá deska, vyrobená z dřevěných vláken za vysokého tlaku a teploty s lakovaným povrchem. Klasifikace: EN 622-Emisní třída: . Produkt nabízíme v následujících variantách. Informace k JAF produktům na objednání. Podložka pod hrnek z korku a sololitu s obrázky opatřené něk.


Ceníková cena : Kč. Vaše cena za ks: Kč. Výhodou je kromě ceny i možnost zarámovat plátno no nízkého rámu. Tom Hrubý, Individualita - olej na sololitu. Kč ( Nejsme plátci DPH ). Volební zástěna malá rozskládací, . Technika: kombinovaná technika, papír.


Další informace naleznete v popisu dražby na . Počítání do - předlohy na sololitu se semišem. Boky rojáku jsou kvůli celkové hmotnosti vyrobeny ze sololitu. Dispam Tabuľovka - tabuľová farba na tabule, sololit , steny. Karel FRAUKNECHT Zastávka u . Nabízím krásný obraz - olej na sololitu od výborného autora Bedřicha Augustina Tkaczyka. Motivem jsou nádherně pastózně vymalované lodě.


Závěsné očko na menší euroklipy, které se namáčkne do sololitu. Barokní štíty Tento štít vyrábíme ze sololitu , vertikálně prohnutý a opatřený řemením pro nesení na paži. Cena bez DPH: CZK. Přijímáme kvalitní umĕlecká díla do prestižní aukce v Mánesu.


Katalogy a vzorkovníky. Stahujte katalogy produktů pro inspiraci. Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace. Využijte dokumenty pro snadnou montáž a. Západ slunce – akryl na sololitu v rámu. Dobrý přítel – kombinovaná technika na plátně 7x . Různé dekory a formáty.


DUNE SOLO LITE (DUSOLOLITE).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky