čtvrtek 16. srpna 2018

Folie broušený hliník

Růžový broušený hliník Grafiwrap, kanálky. Samolepící fólie se vzorem broušeného hliníku s kanálky o šířce 1cm. Autofolie imitující broušený hliník a různý kov. Folie mají životnost let.


Autofólie jsou vhodné jak pro celkový polep vozidla tak na jeho části. Velikost fólie je 1x. Veneer imitující kartáčovaný hliník. BROUŠENÝ HLINÍK folie 3D tvarovatelná - 25cm x 25cm wrap folie. Konvexní struktura trubkového systému pro usnadnění . Samolepicí fólie se speciálním kovovým povrchem a sesílenou tloušťkou, ideální k . V nabídce mnoho bláznivých variant.


Wrapová fólie - broušený hliník. Vícevrstvá strukturovaná fólie v dekoru broušeného (kartáčovaného) hliníku. Uvedená cena je za běžný metr.


Folie broušený hliník

Fólie GrafiWrap Brushed . Minimální odběr je bm. Cena je uvedena za běžný metr (52m x 1m). D folie je vysoce kvalitní 3D strukturovaná . Na folii lze natisknout prakticky jakýkoliv motiv, do kterého oblečeme Váš vůz. Papír: 140gsm air free bubbles PE white.


Prodám vysoce kvalitní a odolné hliníkové fólie s XINDATONG - jedna z profesionálních výrobců a dodavatelů různých hliníkových výrobků v Číně. Extrémně odolná fólie pro LG P9Optimus Black, která skvěle ochrání. Scotchprint Wrap samolepící fólie v provedení broušený hliník 3M. Hliníkové kompozitní desky - Ibond. Interierová folie pro odstranitelnou individualizaci interieru Vašeho vozidla.


Folie broušený hliník

Compact na balkony a fasády pro renovaci sídlišť. Kvalitní a levné jsou protitahy bílé barvy, broušený hliník a ocel, finish folie. Bezpečnostní fólie , na sklo 4mm - 20m, transparentní. Móda je ovšem proměnlivá, a proto se tato řada častěji mění: některé fólie „ odnese čas“ a na jejich místa nastoupí novinky aktuálně vládnoucí nábytkářskému . Síla fólie : µm – broušený hliník.


Vyzdobte stěnu textilní, papírovou, obrazovou či fototapetou, nebo rovnou obřími omalovánkami. Nezkoušel jste někdo ten broušený hliník ? Okna jsou plastová, výrobce PKS, rám je 6-komorová konstrukce, z vnější strany opatřen folií barvy broušený hliník , z vnitřní strany je povrch opatřen rovněž folií. Pro tento druh polepu používáme kvalitní fólie s životností 7-let dle přání. DEKFOL N AL 1SPECIAL je čtyřvrstvá fólie.


Folie broušený hliník

Na dvě vrstvy polyetylenu vyztužené PE mřížkou je celoplošně nanesena hliníková fólie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky