středa 29. srpna 2018

Steico hobra

Klasická hobra , optimální kombinace pro silně zatěžované podlahy pro suché i mokré . Podložka s výbornou kročejovou izolací a izolačními . Trvale elastické tesnící lepidlo. Hobra zelená Steico mm dřevovláknité desky. Jaké jsou druhy dřevovláknitých desek Hobra a kde je použít? This Pin was discovered by Marie Cvečková.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Podlkad pod plovoucí podlahy, Hobra Steico zelená deska 4mm. Výborně tluní kročejovou hlučnost, výborná tepelná a zvuková izolace. Všestranná tepelná i zvuková izolace pro střechy, stěny a podlahy.


Snadná a rychlá montáž. Nejlepší využití jako tepelná a kročejová izolace pod plovoucí . STEICO isorel ( hobra ) tl. Podlahové kúrenie: nevhodná.


Desky HOBRA Steico se používají přímo pod nášlapné vrstvy vícevrstvých podlah. Vyznačuje se vysokou . Dřevovláknitá podložka pod plovoucí podlahy. Dřevotřískové desky a laťovky (1).


Kročajový útldB. Cena za m2: Kč včetně DPH. Steico Isorel Hobra je klasickou dřevovláknitou izolací v deskách, jenž najde využití při zaizolování . Kód zboží : Hobra 8mm. Značka zboží: hobra 8mm.


Steico hobra

Deska Hobra Steico Isorel tl. Každé úterý a pátek po 14. Vysoká pevnost v tlaku. DVD Hobra Steico Isorel - 10. Zobrazit v původní velikosti.


Hobra je měkká nelisovaná dřevovláknitá deska vhodná jako podkladová vyrovnávací, tepelně . Vlastnosti: vysoká pevnosť v tlaku optimálna kombinácia pre. Stěžejní vlastností izolace Steico je nízká tepelná vodivost a velmi vysoká akumulace tepla. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Steico hobra

Nově přehlednější a rychlejší. Zelená hobra je produkt z přírodního materiálu - dřeva, je proto bezpodmínečně . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vhodnost podlahového topení ‎: ‎Laminátová po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky