úterý 21. srpna 2018

Háčky do zdi

Háček s očkem k zašroubování. Hák se závitem do dřeva, k našroubování. Skoby, háčky , drátěná šroubovina.


Kovové háčky na zeď pro novomanželé, svatební dárek, svatební dar, dárek na svatbu, maličkost pro. Legrační ironické nálepky, určené k dekoraci zdí. Povrchová úprava: nikl jemně. Tyto háčky využijete pro zavěšení velké zátěže, některé udrží předmět až do kg,.


Poté nasadíme na šrouby na zdi a svrchu na ně přichytíme krajové háčky. LUX Nástěnný háček do betonu mm. Aby se ručníky ani další drobnosti neválely po zemi, vyberte si z naší nabídky praktických háčků a věšáků do koupelny ten pravý pro vás. CHYTY, VĚŠÁKY,hrazdy, dlouhé úchytky,kovové knopky,kovové úchyty ,retro, bronzové úchyty a knopky,dětské, plastové úchyty a knopky,dřevěné úchyty a . Kč, od výrobce Kinzo jehož aktuální dostupnost je skladem! E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, obrazové háčky a očka, provaznictí,.


Háčky do zdi

Plechový háček s povrchovou úpravou Nikl, do zdi a sádrokartonu. Jen u nás TWENTY háček a další potřeby pro kutily. E-shop i kamenná prodejna, plastové háčky s nosností kg, do zdi a do panelu, v některých baleních i . V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží. Vytvořeno na Eshop-rychle.


To je zpráva, která potěší nejen majitele domů, ale také nájemníky, kteří nechtějí vrtat do zdí. Snadnost manipulace s těmito luxusními háčky je vskutku působivá . STAS nabízí závěsné systémy pro každou část zdi. Výstavní háčky jsou k dispozici v mnoha různých tvarech a velikostech. Do předsíní s málem místa na zdi se vyplatí montovat háčky na oblečení, které se nemusejí vrtat do zdi.


Také výklopné šatní háčky jsou v nejmenších předsíních . Háčky do příček nabízejí řešení pro . VENEA háčky na zeď, Blomus. Roztomilý háček na zeď v severském stylu je zajímavým a originálním doplňkem dětského pokojíku. Praktický nástěnný háček DONATA se hodí nejen do koupelny.


Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné. Designové háčky na zeď. Bílé plastové háčky s nosností kg. V balení jsou pomocné hřebíčky pro přichycení.


Háčky do zdi

Balení obsahuje 5ks háčků. Velikost jednoho háčku je . Nemusíte vrtat do zdi , stačí zavěsit na dveře nebo dvířka skříně. Přírodní věšák z dubového dřeva se háčky a poličkou Folke Confetti.


Přídavný stojan na pánve do kuchyňské skřínky Metaltex Canyon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky