pondělí 13. srpna 2018

Metrové dřevo

Metrové dřevo

Palivové dřevo štípané. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů palivové dřevo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dub, jasan, javor, habr dle aktuální nabídky. V případě zájmu o kontkrétní dřevinu , prosím uveďte do poznámky a my Vás budeme kontaktovat o skladové. Prodám minulý rok zpracované palivové dřevo , polosuché, vzorově naštípané, v metrových a půlmetrových délkách.


Z českých stromů, vytěžených v okolí Prahy, Berouna a Benešova, vyrábíme široký sortiment palivového dřeva. U nás si můžete objednat metrové kusy na . Na zakázku je možné vyrobit dříví listnaté metrové štípané, a to pouze s vlastní dopravou zákazníka. Kontakt - palivové dřevo v metrových délkách.


Tvrdé štípané polínka. Zabýváme se prodejem palivového dřeva po celý rok. Ceník palivového dřeva. Prodej dřeva na topení ve městech Trutnov, Vrchlabí, Jaroměř, Žacléř, Horní Maršov a Dvůr.


Metrové palivové(štěpiny) dřevo prodej:. Z přetříděného dřeva vyrábíme metrové palivové dřevo , krbové dřevo nařezané, naštípané i volně sypané. Dodáváme také vyschlé dřevo balené v bednách či . Vítejte na internetových stránkách společnosti PAVEL KISLING – PALIVOVÉ DŘEVO PODBRDY.


Prodej palivového dřeva přímo od vlastníka lesa. Nabízíme měkké i tvrdé dřevo štípané sypané a metrové , po domluvě i další sortimenty. Prodáváme palivové dříví, tvrdé, měkké a metrové štípy, třísky, štípané krbové dřevo , dub, buk, akát. Prodáváme štípané palivové dřevo ve formě polínek i uložených metrových polen. Dřevo měkké (smrk) i tvrdé (buk, jasan, dub).


Metrové dřevo

Délky polínek dle přání . METROVÉ ROVNANÉ: DOPRAVA: DOPRAVA do 20km . Jedná se o smrkové palivové dřevo , které je zdravé a štípané na metrové štěpiny. Aktuálně probíhá prodej štípaného palivového dřeva v metrových délkách. Cena za 1PRM jehličnatého dřeva (SM, BO, MD) je 8Kč a za 1 . Nabídka dřeva - palivové dřevo v metrové délce. Dřevo s výbornou výhřevností, rychle vysychá, lehce se zapaluje a oheň z. Prodej a rozvoz palivového dřeva a uhlí, prodej odkorů a odřezků z pily.


Dřevo je odolné vůči vodě a vlhkosti, déle prosychá. Měkké dřevo , v metrových délkách. Naší hlavní činností je především výroba metrových štípů, dále pak nabízíme i rozvoz polínek. JARNÍ AKCE PALIVOVÉ DŘEVO. Krbové, štípané, palivové dřevo , prodej palivového dřeva Louny.


Metrové dřevo

Krbové a palivové dříví se prodává jednak ve formě metrové a dvoumetrové kulatiny,. Nyní v nabídce vzduchosuché palivové dřevo ihned k topení. Pro výrobu metrového dřeva používáme horizontální štípač Ballario .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky