čtvrtek 27. prosince 2018

Rezak na sklo

Rezak na sklo

Materiál řezáku : kov Materiál ostří : z karbidu wolframu Síla skla 8- 15mm . Karbidový olejový řezák na sklo se úzkou hlavou - snadné řezání ohybů Úhel broušení kolečka 138° ( sklo 3-8mm ) Ideálně pro tloušťku skla - 8mm, úzká . YellowBrand Hobby kruhový řezák na sklo , vakuová přísavka, 40cm. Rezák na sklo EASY GRIP 128. Dřevěná rukojeť Odnímatelná kalená rozeta Zvolený materiál Hartmetall zaručuje vysokou odolnost proti opotřebení Zvláště vhodné pro silneac. Nejkvalitnější řezák na sklo se širokou hlavou - pro rovné řezy podle pravítka. Kolečko je vyrobeno z . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nože výhodně v Eshopu . Podložte sklo rukojetí řezáku Dříve se na řezání skla kupoval diamant, dnes se používá řezák s ocelovým kolečkem. Jeho kvalita se odvíjí od . Nôž- rezač- rezák na sklo a zrkadlá Rezač skla- prírodný, brúsený diamant Veľmi dobrá odolnosť- jednoduché rezanie Šírka zubov na odlamovanie skla 1. Nikken, Značkový řezák Nikken na sklo nebo mozaiku se širokou hlavou. Pro skla o síle - mm, vysoká kvalita karbidového řezacího kolečka. So 6-timi náhradnými kolieskami, kovové prevedenie v mieste uloženia koliesok.


Určené pre sklá hrubé - mm, s drevenou lakovanou rukoväťou. Ušetríte: € s DPH. Tímto řezákem zvládne uříznout proužek 3-mm široký zahnutý např. Hledáte na rezak sklo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Profesionální řezač skla pro efektivní řezání s integrovanou nádržkou na olej s pumpičkovým spouštěním. DPH , plus náklady na doručení.


Rezak na sklo

Na rezanie skla v oblasti remesla a hobby. LUX rezač skla mm Comfort. Proteco náradie, dodavatel náradie nástrojov a brůsivá. Niklovaná, ocelová hlava. Yato Řezák na sklo 1mm.


Kvalitné, ručné náradie je tu pre všetkých domácich majstrov a kutilov. Klasický řezák s německou kvalitou Silberschnitt. Brno GARTEKO, prodej a servis zahradní techniky a nářadí s kamennou prodejnou v Brně. Nůž na sklo , vhodné pro snadné a čisté řezání či boušení skla, dřevěná rukojeť. Nabízíme zahradní a lesní techniku, dílenské nářadí, aku a elektrické . Utierky ARMOR ALL WIPES na sklo : na vnútorné aj vonkajšie použitie nezanecháva šmuhy výrobok neobsahuje amoniak, je vhodný pre zrkadlá a svetlá Návod . Vybavený šiestimi výmennými reznými kotúčmi, čo zaručuje dlhú životnosť.


Inzerát ruční řezák na sklo číslo N - v okrese Hlavní město Praha, cena 120Kč, od ongas na Sbazar. Popis: Nabízím ruční řezák na sklo s dřevěnou rukojetí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky