úterý 11. prosince 2018

Karosářský hoblík

Karosářský hoblík s plátkem 3mm AJAX. NÁZEV, KATEGORIE, ROZMĚR, PROFIL. Pneumatický karosářský hoblík se spolehlivým výkonem díky designu dvojitého pístu. Dvojitý píst zabezpečuje efektivní výkon a zabraňuje přetížení. Kategorie: Ruční nářadí Pilníky, rašple AJAX Pilníky - ostatní PILNÍK.


Katalog: Ruční nářadí. Základní cena: cena na. Dodací lhůta je až 1-týdny na náš sklad. Jedná se o standartní . Dřevěná rukojeť pro pohodlnou práci. B - hoblík karosářský karosářské nastavitelný tvar na pružné plátky, délka 3mm, zubů na palec.


Promyšlený tvar rukojeti pro komfortní práci. Kvalitní provedení přístroje zaručuje. Tvrdený napínací závit.


Karosářský hoblík

Stavitelný karosářský pilník, plynule tvarovatelný od roviny k dutým nebo vypouklým místům. Charakteristika : - Hliníkový držák pro (3mm) ploché listy Pansar 3-3a listy s přímými zuby 3-340. A - hoblík karosářský karosářské nastavitelný tvar na pružné plátky, délka 3mm, zubů na palec.


Do hoblíku přijde standardní brusný papír, nebo plátno, rozřezané na pruhy široké mm. Prevedenie: plochý krátky držiak na brúsenie polyesterového karosárskeho tmelu. Konce držiaka sú ukončené klemami na pevné uchytenie . Napínacou skrutkou dosiahnete tvarovanie listu.


Hoblík na broušení karosářských tmelů. Mezi nejcennější exponáty patří karosářský hoblík. Určený pre 3mm dlhé plátky. Doplňky a příslušenství pro Vaše auto - ruční nářadí, hoblíky. Kladivo s plochým nosem 862D.


Plochá palička 867D: Zužovací palička . Pro pilování vydutých ploch. Vhodný také pro měkké materiály, kde. Hledáte karosářské nářadí? U nás široká nabídka příslušenství. Objednávejte na Svarecky-obchod.


Karosářský hoblík

Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz karosářský hoblík od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Vhodné karosářské nářadí nesmí chybět ve výbavě každého, kdo se zabývá opravami poškozených plechů. Nabízíme kompletní sortiment . Jemný plátek pro karosářský hoblík Pro autoservisy.


Největší sbírku hoblíků a seker na opracování dřeva v České. Vzácný je i hoblík karosářský , používal se při výrobě dřevěných karoserií aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky