pátek 7. prosince 2018

Lepící malta

Pro lepení izolačního obkladu a nanášení základní omítky v zimních měsících při teplotách až do -°C doporučujeme použít JUBIZOL lepicí maltu winter. HASIT 5Baukleber Premium Stavební lepidlo. HASIT 6Haft- und Armierungsmörtel Adhezní, stěrková a lepící malta. Lepící malta EXCELBONDMalta pro lepení obkladových pásků.


Lepící malta

Při lepení obkladových pásků používejte pouze speciální lepidla k tomu určená. Baumit SupraKleber je lepicí malta na bázi cementu s disperzními přísadami, určená k lepení fasádních izolačních desek B - Baumit SupraFix - lepící malta - kg. Lepicí malta na bázi cementu s disperzními přísadami. Revitalizujeme panelové a bytové domy na klíč.


Zajistíme izolaci fasády, rekonstrukci společných prostor, výměnu oken či dveří. Ušetřete až za vytápění! MUREXIN FSZ lepící malta 25kg, vodovzdorná, mrazuvzdorná, pro tenkovrstvé lepení obkladů a dlažeb. CERESIT CM lepící malta 25kg. TECHNICKÉ PARAMETRY: Obsah balení: kg.


Tenkovrstvá lepicí malta pro lepení obkladů a dlažby na kritických podkladech . Ceresit CM Flexibilní lepicí malta „Flex“. Sádrová lepicí malta Rifix. Barva: bělavý prášek. Použití Rigips Rifix. Malta Rifix je určena pro lepení sádrokartonových desek, . Pro pružné lepení dlažeb a obkladů v tloušťce vrstvy do mm, specielně mramor, přírodní kámen a velkoformátové desky.


Rychletuhnoucí, vodovzdorná . Stavebniny MPL Trading vám nabízí kompletní sortiment stavebních materiálů pro zhotovení či zateplení fasády. Nakupte stavební materiál pro zhotovení nebo. VŽDY od nás dostanete nejdříve kompletní kalkulaci vč.


Vhodná též pro lepení porobetonových tvárnic, atd. Speciální malta pro lepení keramických komínových tvarovek. Malta se rozmíchá s vodou v předepsaném poměru. Tvarovky se do malty namáčejí a to jak . WILD STONE LM LEPÍCÍ MALTA PRO LEPENÍ KAMENNÝCH NEBO CIHLOVÝCH DLAŽEB A OBKLADŮ. Zimní lepidlo a stěrka na polystyren.


Jubizol lepící malta winter. Prášková, polymerními pojivy zušlechtěná, vysoce elastická, mikroarmovaná cementová maltová . Průmyslově vyráběná suchá minerální směs určená především k lepení a stěrkování tepelně. Thermomaster FIX cementová malta se používá jako lepicí hmota pro lepení fasádních tepelně izolačních desek z expandovaného polystyrenu EPS a . Výrobky značky: BAUMIT. Vysoce paropropustná lepicí hmota na bázi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky