pátek 28. prosince 2018

Distanční podložky do betonu

Distanční podložky do betonu

Některé firmy používají distanční podložky z umělých hmot, jiné pak podložky z různě zpracovaného. KATALOG distanční prvky do betonu a příslušenství . Plastové distanční prvky zajišťují správné betonové krytí výztuže u železobetonových. Zjednodušuje také ukládání armokoše do papírového bednění. Velkoplošné distanční tělísko pro svislou výztuž s velmi dobrým průtokem betonu. Používá se ke správnému uložení výztuže v základových deskách, podlahách, stropech a základových pasech před zalitím do betonu.


Distanční podložky do betonu

Provedení v plastu nebo. Vyznačuje se vysokou . Distanční prvek z vibrolitého betonu , doplněný skleněnými vlákny. Základní provedení s dvojitou plastovou svorkou a se třemi spodními dotykovými body. Plošné nebo jednotlivé distanční prvky, distanční vložky z vláknobetonu nebo litého betonu , tunelové distanční vložky atd.


Ocelová trubka do bednicích spojů. Stáhnou katalogový list. Brno nabízí distanční prvky - DISTY, z plastů a oceli. Kategorie nabízí ucelený sortiment prvků pro vymezení armatur v betonu např.


Nabízíme plastové distanční podložky různých rozměrů. B-FIX 2 2 25 10. Zátka do bednění s křidélky. Stabilní distanční podložka pro vodorovnou výztuž.


Výhodou distančních podložek z umělé hmoty je . Najdete zde firmy dodávající vlákna do betonu, KARI sítě, armovny. Příslušenství k nářadí AGP. Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž. Lišty se pokládají v osové vzdálenosti od cca 600mm do max.


Vložky se buď kladou na dno a udržují vzdálenost armovací . DISTANČNÍ PRVKY DO BETONU A SPOJOVÁNÍ VÝZTUŽE Krycí vrstva betonu Vrstva betonu , která leží mezi povrchem výztuže (včetně spon, třmínků apod.) . Bednění - výztuž - distanční prvky (Stránka 1) - Beton - Silnice - dálnice. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Přidat do oblíbených.


Zadej distanční podložky do betonu. Ale jinak dá se bez nich obejít. Podložka plastová distanční , pod kari sítě. Hmoždinka izolační do polystyrenu FDI.


Distanční podložky do betonu

BEZ PÚ distanční (vymezovací) DIN 98 3Kč za 1ks. O výztuži do betonu víme vše. A co nevíme, to Vám zjistíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky