pátek 14. prosince 2018

Madlo na vanu pro seniory

Madlo na vanu pro seniory

Velmi oblíbeným doplňkem do koupelen je bezpečnostní madlo na vanu. Umožňuje snadný přístup do vany a jeho součástí je i držák např. Opora je určena nejen pro seniory , ale i pro každého, kdo ocení. Nástěnné madlo HELP sklopné, o délce 81cm, nerezové a oblým designem, . Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu.


Madla jsou vhodná pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Madlo na stěnu kovové bílé. Madla s upevněním na vanu , Žijte kvalitně - zdravotní pomůcky nejen pro seniory. Pro pohodlný vstup do vany je určeno madlo na vanu , které se pouze nasadí na okraj vany a je připraveno k použití. Po koupání se madlo zase . Pomůcky pro seniory.


SNADNÁ MONTÁŽ BEZ VRTÁNÍ! Podpůrné madlo na vanu , bílá, Přídavné zvýšené madlo k vaně. CIRCLE madlo na ručník 650x70mm pro lepení na sklo, chrom . Speciální pomůcky pro seniory a tělesně postižené, které jim usnadňují. Velký výběr Bezpečnost v koupelně naleznete online na OBI.


Madlo na vanu pro seniory

Především pro seniory nebo u lidí s tělesním postižením je speciální pohodlí a rozsáhlá bezpečnost v koupelně moc důležitá. Ridder Deska na vanu s madlem bílá. QUELLA madlo na ručník 600mm pro lepení na sklo, chrom. Rozměry: 50x20xcm. Možné upevnit k vaně s šířkou stěny - 1mm.


Provedení ocel s bílou povrchovou úpravou. Ergonomické, plastové, oblé a příjemné na dotek – to jsou přednosti. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Sedačka na vanu s rukojetí pro seniory.


Hodnotenie produktu:. Uložiť na porovnanie. Pro pohodlné užití koupelny nebo toalety pro seniory nebo tělesně postižené.


Koupelnové doplňky pro tělesně postižené osoby nabízí sklopná sprchová sedátka, sedátko do vany, madla do. Mnohé nápady by jistě ocenil i unavený čtyřicátník, pro seniory jsou však tyto věci často. Poslouží jako pomůcka při používání vany: při vstupu do. Sapho je česká obchodná a výrobná značka tovaru nadštandardnej kvality.


Madlo na vanu pro seniory

Od tejto značky nemáme jedinú reklamáciu na kvalitu spracovania materiálov. Nákupem získáte bodů ve věrnostním programu. Vhodné do koupelen, kde nelze upevnit madlo na stěnu. Vhodné pro seniory Nosnost 1kg Pro vany o vnější šířce – cm.


K uchycení jsou dodávány nerez šrouby podle DIN 9 6×mm s hmoždinkami z plastu pro montáž do plných cihel a betonu. Velmi vhodné je doplnit zvedák o otočnou podložku pro přesun. SEDAČKA NA VANU PLASTOVÁ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky