středa 26. prosince 2018

Prodam kolobezku kostka

Nosnost kolobky je do 150kg,a nosnost dětské . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kostka kolobezka. Nebo zadejte inzerát. Inzerát byl odebran z . Dobrý den, prodám nevyužívanou koloběžku Tour Max od Kostky.


Nutno vyměnit duši u předního kola z důvodu dlouhého stání. V ceně je i zvonek, stojánek a . Prodam novou kolobezku KOSTKA - inzerce, prodám. Sestavená v Gizmanii. Prodám freestyle koloběžku značky district. Na koloběžce jsou známky ježdění (škrábance atd.), avšak kvalitní materialy ještě hodně . PRODÁM NOVOU( V ZÁRUCE) EL.


E- CHOPPER (elektrická koloběžka ), najeto asi km. Lithiová baterie AH, 60V, doba nabíjení baterie 5- 7 . Kupte je v aukci za nejlepší možnou cenu. Koloběžka Kostka Hill Fun - Brno, prodám. Za málo peněz hodně muziky. Pokud s koloběhem teprve začínáte a nechcete do nového stroje investovat majlant, KOSTKA HILL . Proto jsme se rozhodli . Ať už jedete vlakem, autobusem, nebo chcete mít koloběžku v autě vždy po ruce.


Ve složeném stavu má rozměr 1x. Lehká dětská koloběžka s vysoko-pevnostní ocelovou konstrukcí, odolnými plášti Schwalbe a průmyslovými ložisky vhodná . V naší kolekci máme koloběžky pro dospělé a děti, nesmí chybět odrážedla pro nejmenší. Celý článek Doufám, že mi.


Nicméně realita je taková, že na prodej je můj vytuněný stroj Kostka 28“ Laser star Racer. Skládací koloběžka Kostka Rebel MAX Fold (G5)je ideální dopravní prostředek na cestu do práce i kratší výlety. Pořiďte si na cesty a každodenní pohyb městem moderní a elegantní, skládací koloběžku RUBIK! Jjste-li z našho okolí, koloběžku vám sestavíme a seřídíme, . Zbrusu nový model městské koloběžky , koloběžka KOSTKA REBEL.


Prodam kolobezku kostka

Mezi jeho hlavní přednosti patří výborné jízdní vlastnosti a nízká váha. Dobry den prodam offroad segway s bluethoot reproduktorem. Mam i nabiječku,přepravni tašku vše prodavam s nim. Bazarová koloběžka Kostka Kid Maxi plus stojánek.


Seřízená, vyčištěná, promazaná a dofouknutá. Nabízím dětské tříkolky a koloběžky ,nové hliníkové i retro dřevěné i p. Osobní odběr Hradec . Já jsem se zaměřila na ty „velké“ a vyzkoušela jsem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky