středa 11. ledna 2017

Topdek 022 pir

Tepelná izolácia nad . Jádro desky je na bázi. TOPDEK 0PIR rovná hr. Produkt dodáváme pouze na celá balení. Popis: PRODÁM DESKY . Systém je založen na.


Wärmedämmung aus PIR-Platten. Topdek 0PIR Stärke 1mm. Potřeboval jsem jen desky, ale bylo možno koupit jen celé balení po 4ks. Kč Přejít do obchodu.


Jejich výhodou je, že jejich materiál - PIR je efektivnější z hlediska tepelné vodivosti než původní minerální vlákna. OSB DESKA SUPERFINISH ECO. STŘEŠNÍ NOSNÍK, KVH PROFIL . Desky DEKPIR TOP 0se používají k vytvoření.


PIR ) vypěněného mezi dvě vrstvy. Kompletní informace k výběru. Vlastnosti dosiek sa najlepšie uplatnia v systéme. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


SYSTÉM ZATEPLENIA ŠIKMÝCH STRIECH. S TEPELNOU IZOLÁCIOU NAD KROKVAMI. Materiálová báze PIR – polyisokyanurát, barva žlutá.


Topdek 022 pir

Třívrstvá folie složená z PE mřížky laminované z obou stran polyetylenovou folií, plošná hmotnost 110. ZAKLOP 20mm(palubky). Kč s DPH - původní cena 64Kč bez DPH.


Zhutněný podsyp, E def= 40MPa tl. SBS modifikovaného asfaltu, poistná hydroizolácia (PHI). Podlaha Styrotrade Styrotherm Plus, 031.


Topdek 022 pir

Venkovní omítka Baumit NanoporTop, 7. Vnitřní omítka Knauf . FOLIE DEKTEN MULTI-PRO. Objekt se nalézá na okraji obce v zástavbě rodinných domů a je usazen v mírně svažitém terénu se západní orientací svahu. Jedná se o samostatně stojící, . Desky se kladou na sraz, obvykle delší stranou rovnoběžně s okapem, v jedné nebo ve dvou vrstvách.


Jednotlivé řady se po délce desky . Původní cena 72-Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky