čtvrtek 26. ledna 2017

Okapové plechy

Hledáte okapový plech? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Okapový plech RS250S-1FeZn 53mm 2bm. Okapové systémy z lakovaného pozinkovaného plechu. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm.


Okapové plechy

Slouží na odvedení vody i okapu a požívá se zejména jako: bezpečné odvedení vody z krytiny do žlabu zejména u plechových krytin a krytin z . Základní prvek pro odvod vody ze střechy. Nabízíme kompletní sortiment střešních krytin, oken, okapů, žlabů a plechů značek Iko, Prefa, KJG. Pozink - patří k cenově nejdostupnějším materiálům, tento typ plechu však . Kompletní hliníkový sortiment Rakouského výrobce Prefa pro střechy s dlouhou životností. Okapnice slouží k odvedení vody z oplechování. Bližší informace o oplechování u okapu najdete v článku, stejně jako zde naleznete výše cen, . Prodej okapových systémů s širokým výběrem sortimentu, dobrý servis, dodací podmínky a dostupné ceny.


Pokud ano, tak s okapy a příslušenstvím k nim určeným z naší nabídky rozhodně nebude platit pro. Největší prodejce okapového systému KJG v České republice. Všechny komponenty skladem.


Okapové plechy

Na základě dodaných podkladů vyrábíme v Brně okapové plechy a jiné klempířské prvky na zakázku. Tloušťka plechu ‎: ‎Povrchová úprava ‎: ‎polyuretan, polyester, galv. Někdy se na místo pásu připojovací lišty, položeného podél . U sklonu střechy ≥ ° jsou okapové plechy v závislosti na . Trapézové plechy , sendvičové panely, fasádní kazety.


Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a. OKAPY - barvený hliníkový plech. Uvedené barvy jsou ovlivněné nastavením Vašeho monitoru a mohou se mírně lišit od skutečných. Pro kontrolu reálné . Střešní prvky, okapy , plechy , střešní okna, žlaby, šindele. Na našich profilovacích a falcovacích strojích Vám vyrobíme a upravíme, dle Vašich požadavků, . Vyberte si z našeho sortimentu kompletní systém, nebo jen některé z prvků.


Okapové plechy

Naše firma nabízí okapové systémy z mnoha materiálů v několika velikostech. Prohlédněte si nabídku okapových systémů nebo nás požádejte, rýny vám zhotovíme na míru. Okapy SATJAM Niagara jsou jiné než všechny ostatní! Systém SATJAM Niagara je vyroben z pozinkovaného ocelového plechu nebo hliníkové slitiny a je. Dříve se na výrobu okapů používal takřka výhradně ocelový pozinkovaný plech silný až milimetrů, případně měděný a díly se spojovaly . Firma Střechy Jindra se specializuje na výrobky pro klempíře - okapové systémy, plechy v tabulích i ve svitcích, klempířské prvky, spojovací materiály, nářadí pro . Výprodej skladových zásob!


Vážení obchodní partneři . Domů OPLECHOVÁNÍ STŘECHY - Úžlabní plechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky