čtvrtek 12. ledna 2017

Podlahový polystyren eps 200

Podlahový polystyren eps 200

Bachl EPS 2S Stabil jsou desky z pěnového polystyrenu pro vysoce tlakově. Jedná se o ideální podlahový polystyren s nejlepšími tepelně izolačními . Věrnostní program 1m² = b. Expandovaný polystyren λ = 034. Stabilizované tepelně izolační desky z pěnového . STYRO EPS 2střešní a podlahový polystyren Styro EPS200S, střešní polystyren, podlahový polystyren , Styrotrade.


Tyto izolační desky jsou správnou volbou tepelné izolace pro zateplení vysoce tlakově namáhaných podlach a střešních konstrukcí rodinných domů. Minerálna vlna, čadičová vlna, polystyrén 2S EPS. Podlahový polystyren EPS 2S tl. EPS 2S - polystyrénova doska z expandovaného polystyrénu - stabilizovaná, samozhášavá . Polystyrén EPS 2S hr. PODLAHOVÝ A STŘEŠNÍ POLYSTYREN EPS 2S 2mm BACHL.


Izolační desky z pěnového polystyrenu pro extrémně . Podkladový polystyren pro ploché střechy BACHL EPS 200. Isover EPS 2- Sadrokartónové systémy, kazetové stropy, izolácie, stavebniny - E-shop GIPSOL. Vaša cena s DPH ‎: ‎od 30. Penový polystyrén určený na tepelné izolácie plochých striech a podláh s . Tepelně izolační desky určené pro izolace podlah s běžným zatížením bez útlumu hluku.


Podlahový polystyren eps 200

DCD Ideal polystyren EPS 2tl. Dále lze tyto tepelně izolační desky použít pro izolace šikmých střech, . Střešní polystyren slouží k zateplení ploché nebo šikmé střechy. Díky tepelně izolačním vlastnostem nám pomáhá bránit únikům. Austrotherm EPS 2je penový polystyrén , ktorý sa používa na tepelnú izoláciu podláh a plochých striech.


Vhodný do konštrukcií s vysokým tlakovým . Cena: € (s DPH). Desky z pěnového polystyrenu pro vysoce tlakově namáhané podlahové a střešní konstrukce. Pěnový polystyren EPS, fasádní polystyren EPS-F, podlahový polystyren EPS-Z a polystyren pro izolaci střech EPS-S.


Podlahový polystyren eps 200

Izolačné dosky Isover EPS 200S z penového polystyrénu, ktoré sú určené hlavne na tepelné izolácie s vysokými . Informácie o EPS , informácie o XPS, izolačná prax, certifikát, Variant-Haus, PIR. Technické údaje: EPS 200. Materiál, EPS - expandovaný polystyren.


Oblast použití, izolace podlahy. Pevnost v tlaku, 2kPa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky