pátek 20. ledna 2017

Nanášečka lepidla

Nanášečka lepidla

Lze dodat s gumovým nebo . Automatické nanášečky pro disperzní i tavná lepidla. Krátké video, na prázdno puštěné nanášečky. Námi repasovaný stroj na nanášení lepidla výrobce Bürkle. Manuální nanášečka lepidla OSAMA na hrany a . Stačí jen nalít lepidlo do válce a máte ho kdykoli po ruce.


Nanášečka lepidla

Zdarma, rychle a nezávazně! Je konstruována k čistému, rychlému a efektivnímu. Pro nanášení tenké vrstvy lze . Jednoduchá a ekonomická nanašečka lepidla je vyrobená z plastu a je určená pro krátkodobé kutilské použití. Součástí dodávky jsou pěnové válečky. Unsubscribe from CARBE s. Pfohl glue applicator 1mm, incl.


Virutex nanášečka lepidla EM 1T. Nanášečka lepidla OSAMA. Prodám nanášečku lepidla s průchodem 630mm, doplněnou o válcový lis. Na zařízení se lepily podlahové dílce 600x600mm. Nosná část projela nanášečkou.


Po vytažení špuntu se lepidlo nanese na . Snadné nanášení lepidla při jakémkoliv rovinném lepení. Pro rychlé a rovnoměrné nanášení lepidla. Pro použití při lepení hran a plošné lepení. S možností dodatečného vybavení dvěma různými . Univerzální nanášečka lepidla l Ideální příslušenství pro ještě pohodlnější . Více informací naleznete na našem webu. PFOHL-Leimer 7 záběr mm.


Kvalitní nanášečka lepidla od německého výrobce GUPFO. Slouží k rychlému a rovnoměrnému nanášení lepidla. Dostupné Odesíláme během 1-pracovních dnů. Jednoduše a rovnoměrně nanáší lepidlo na lepené plochy. Kompletní specifikace.


Je vybavena gumovým válečkem pro disperzní vodouředitelná lepidla. EM125T nanášečka lepidla. Ruční mechanická nanášečka lepidla.


Nabízíme dřevoobráběcí stroje nové, použité, bazar, ruční nářadí, nástroje. Zastoupení pro ČR PAOLONI MACCHINE, OMAS. NLje válcová nanášečka lepidla. Stroj se skládá ze svařované skříňě, ve které jsou uloženy pohonné elektromotory s převodovkami, samotné nanášecí válce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky