pondělí 30. ledna 2017

Hliníkové nájezdy bazar

Hliníkové nájezdy bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hliníkové nájezdy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Inzerát byl odebran z . Auto - Prodam najezdy bazar. Konstrukce je celohliníková až na držák nájezdů a držák světel vzadu a oka na upevnění nákladu.


Samotný plech asi 3 . Největší sklad hliníkových nájezdů Vám nabízí: hliníkové nájezdy pro minibagry, nájezdy pro bagr a smykový nakladač, rampy pro paletové vozíky, invalidní . V této kategorii naleznete praktické nájezdy a nájezdové rampy, které jsou vyrobeny z plastu, kovu. Pak budete potřebovat nájezdy na podvalník, které vám usnadní práci. Hliníkové lamelové nájezdy s nosností 6kg - LR001D. V naší nabídce naleznete ocelové nájezdy , hliníkové nájezdy nebo nájezdy pro motorky.


Nabízíme nájezdy na přívěsné vozíky nejen pro hobby využití. Skládací hliníkové nájezdy. Velmi kvalitní lehké a pevné skládací nájezdy. Délka 5m, vnitřní šíře 42m. Nepoužité nájezdové univerzální rampy o celkové nosnosti 6kg (2ks).


Hliníkové nájezdy bazar

Projděte si inzeráty najezdy pro osobni na inzertním serveru AVÍZO. Pogumované nájezdové tyčky pro bezpečné uchycení nájezdů. Jednodílné AL nájezdy. Dodáváno v páru i po kuse. Pro bezpečné nakládání motocyklů, ATV, sekaček, atd.


Záruka Roky bez omezení počtu najetých km rozměry hlinikové nádstavby 5m x 2. Popis: Sada hliníkových nájezdů ve velmi kvalitním provedení, lehce přenosné a skladovatelné. Pojízdné hliníkové plošiny a schůdky. Lehké hliníkové nájezdy.


Výše uvedená cena je za pár. Technické detaily: délka . Prodám hliníkové nájezdy pro : invalidní vozík, motorku, čtyřkolku, apod. Vyrobeny na zakázku - nosnost 3kg.


Vlastnosti: Z tažených profilů . Přeprava motorky - inzerce. Nájezdové rampy 400kg. Hledáte auto najezdy ? Kvalitní, velmi lehké bytelné skládací nájezdy z tažených duralových profilů.


Heavy Duty skládací hliníkový nájez nosnost 6kg Robustní a lehký hliníkový nájezd s vysokou nosností pro motocykly. Vysoká nosnost 6kg díky. SKRYTÉ NÁJEZDY HLINÍKOVÉ POSTRANICE. Dvouosý valník - kola pod ložnou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky