čtvrtek 19. ledna 2017

Betonový obrubník 1m cena

GUTTA Neviditelný obrubník plastový ( m ) černý. Původní cena bez DPH: 10CZK. Vysoce kvalitní vibrolisovaná dvouvrstvá betonová dlažba. Obrubník zahradní betonový - 1m.


DPH plus náklady na doručenie. Objednať online a nechať si doručiť. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Výrobky značky: CS-BETON. V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné, . Palisádový obrubník 6x28xcm.


Betónové obrubníky slúžia na spevnenie okrajov plôch vytvorených zo zámkových dlažieb a. Uvedená cena je orientačná, bez dopravy (zo závodu výrobcu). Betonový obrubník 1m červený. Pre celkovú cenu s dopravou a zálohou za vratné europalety nás kontaktujte . Sortiment - betónové obrubníky. Cena : € (s DPH) €. Toužíte po jednoduchém, a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras? Potřebuje vyřešit nerovnosti v terénu či jen atraktivně . Běžná cena včetně DPH: 4Kč.


NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK plastový ( 1m ) GUTTA. Dnes již klasický betonový obrubník se neustále těší velké oblibě a má velmi široké uplatnění při výstavbě soukromých a veřejných ploch. Jakmile je betonový obrubník instalován, těžce se opravuje, vyměňuje nebo přemisťuje.


Nahrazuje pracné betonování betonových obrubníků pro pokládání dlažeb. Zahradní betonový obrubník pro oddělení a ohra. Standard 100x15xcm. Začněte pokládat další obrubníky vedle prvního na připravený betonový podklad. Nabízím krásné zachovalé retro skříně.


NABÍDKA: retro skříně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky