středa 18. března 2015

Truhlářství prachatice

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zimandl - Piskač nábytek s. RÁMEK VÁCLAV TRUHLÁŘSTVÍ ZAKÁZKOVÁ VÝROBA INTERIERŮ. Tehdejší provoz byl zaměřen na výrobu stavebních truhlářských výrobků menšího. Obchodní část firmy se je zaměřena na prodej a pokládku podlah. Hledám někoho, kdo umí zrestaurovat starý nábytek. Nejedná se o žádné drahocenné kousky, ale o hezký.


Firma je výrobcem i distributorem nábytku na zakázku a veškerých truhlářských prací. Další specializací je realizace podlah a teras včetně pokládky. Nabízím pořez Vaší kulatiny na prkna, fošny, trámy atd. Pásovou pilou Atol RT660.


Zabýváme se prodejem matrací. Osoba, která se zabývá právě výrobou různého typy nábytku, a to jak jinak, než ze dřeva. Zde můžete popsat chybu u firmy a odeslat nám upozornění, chybu potom napravíme. Tato zpráva bude doručena provozovateli tohoto serveru. Chcete vědět, kdo je v . Detailní informace o firmě.


Truhlářství prachatice

Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Vyrábíme a provádíme montáž nábytku, kuchyňské linky - zakázková výroba, vestavěné skříně, kanceláře, kancelářský nábytek, 3D návrhy,. Prezentace firmy TRUHLÁŘSTVÍ LUDAČKA na portálu REGIONPLZEN. PROVÁDÍME DODÁVKY A MONTÁŽE SÁDROKARTONOVÝCH SYSTÉMŮ. Prachatice byly první . Pomůžeme vám ji najít.


Rozšíření poskytovaných služeb autoservisu. Modernizace truhlářské dílny. Karla Pojsla ( truhlářství ), Petra . Hlavním oborem činnosti je Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství.


Truhlářství prachatice

Místo výkonu práce: CZECH DOOR a. Podle zvolených kritérií jsme nenašli žádné inzeráty. Níže se ale nacházejí . Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání. Volná pracovní místa truhlář. Nábytek a truhlářství Trnka Petr. Tento profil obsahuje ověřené informace, které jsou nedávno aktualizované.


Vztahy (fyzická osoba). Truhlářství a dřevovýroba František Zámečník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky