pondělí 30. března 2015

Podšívkovina metráž

Požadované množství metráže vepište přímo do pole košíku. Nejmenší metráž , ktero. Zakryje spoje, švy, hrubé okraje. Vybrat si můžete z mnoha barevných variant. MOSS BROS- vhodná do sak, kabá.


Najmenšiu metráž , ktorú je možné objednať je m. Látka vám bude odstrihnutá v celku. Látky na podšívky, podšívkoviny. Metráž má šírku 150cm. Zároveň jsou podšívkové látky pevné a dlouho vydrží.


E-shop metrový textil, látky, metráž. Bílá podšívka je praktickým materiálem na šití pro vnitřní strany kabelek a dámských i pánských oděvů. U kabelek a oděvů se využívá nejen na zakrytí. Jednolícní pletenina byla vyrobena ze 1 polyesterového mikro hedvábí. Svým charakterem se hodí na podšívky, síťky.


Vyberte si dnes aj vy, niektorý z krásnych produktov metráž za akčnú cenu a ušetrite. Vhodná na začištění rubových stran oděvů, sukní, . Nabízíme levně látky, podšívky metráž , podšívky polyesterové, síťoviny, tyly, satén. Levné látky, podšívky metráž na Topstyldekor. Barevnice podšívkovina.


Pokračovat v nákupu Objednat. Přidat na seznam přání. Podšívka vám bude odstrihnutá v celku. V této kategorii naleznete nabídku metráže - úplety, tkaniny a krajky.


Podšívkovina metráž

Jedná se o výprodej skladových materiálů. Materiály byly delší dobu uloženy ve . Textilní metráž nabízíme technickou, bytovou a oděvní. SLOŽENÍ: 1 polyester.


DRŽBA: Praní na 40°C, . Kde koupit nejlevnější metráž informace. Doporučené Doporučené. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Kralupy nad Vltavou Prodejna OC Galerie Harfa Praha - Vysočany.


Podšívkovina metráž

Velkoochodní prodej látek ze skladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky