pondělí 16. března 2015

Dřevovláknité desky hobra

Dřevovláknité desky hobra

Klasická dřevovláknitá deska - hobra vhodná jako kročejová a tepelná izolace podlah. Výborný kročejový útlum, vysoká pevnost v tlaku a příznivá cena. Naše společnost je distributorem dřevovláknitých desek HOFATEX.


Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z nabídky společnosti . Hobra nebo taky dřevovláknitá deska je označení pro plošný materiál vyráběný lisováním. Přehled dřevovláknitých desek PAVATEX pro izolaci stěn: Desky pod omítku. Pavatex Diffutherm – vhodné pro stropy a stěny, přímo na desku možno aplikovat. Naše firma je distributorem dřevovláknitých desek švýcarského výrobce PAVATEX. Truhlářský materiál nazývaný hobra je vyráběn ekologicky z lignocelulózových vláken.


Hobra desky jsou vysoce kvalitní dřevovláknité nelisované desky. HOBRA je kvalitní dřevovláknitá nelisovaná deska bez chemických přísa vyrobená z lignocelulózových vláken mokrou cestou. Soudržnost je zajištěna . Deska Softboard Standard Swissisolant je klasická dřevovláknitá deska - hobra. V podlahách se uplatňuje jako kročejová a tepelná izolace. Hledáte desky hobra ? Hobra zelená mm dřevovláknité desky kročejová izolace.


Dřevovláknité desky hobra

STEICO hobra standard přírodní, izolační dřevovláknité desky. Na centrálním skladě. Podložka s výbornou kročejovou izolací a izolačními . Dřevovláknitá deska difuzně otevřená deska EGGER DHF tl. Nabízím dřevovláknité desky ( hobru ) tl.


Steico Isorel Hobra je klasickou dřevovláknitou izolací v deskách , jenž najde využití při zaizolování . Popis: izolace z recyklátu papíru a jemu příbuzných materiálů, útlum kročejové neprůzvučnosti až 25dB. Použití: lehké plovoucí . Deska je univerzálním materiálem dříve nazývaným HOBRA. Využívá se zejména jako kročejová izolace do suchých podlah. Vzhledem k malé tloušťce se s . Tlumí prostorový hluk v místnosti u . Během posledních let se objevil staronový materiál – dřevovláknité desky (dále DVD) u nás známé jako hobra. Jejich výroba bohužel nedávno v Sušici byla . Hobra je měkká nelisovaná dřevovláknitá deska vhodná jako podkladová . Desky HOBRA Steico se používají přímo pod nášlapné vrstvy vícevrstvých podlah.


Dřevovláknité desky hobra

Vyznačuje se vysokou . Hobra Woodfibre se skládá z vláken dřeva, které mají schopnost udržet vlhkost, než klasické izolační materiály. Surovina pro dřevovláknité desky Woodfibre, . Více informací o výrobku Hobra. Dostupnost: skladem×.


Jedná se o středně zahuštěné dřevovláknité desky v síle nebo mm,. Hobra je lisovaná dřevovláknitá deska vyráběná z dřevního odpadu a překližky. Hobra je velkoplošný materiál, který se vyrábí splstněním speciálné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky