pondělí 9. března 2015

Sklenářství jeseník

Sklenářství jeseník

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Jitka Klimešová, Jaroslav Bula, Jaroslav Štecura,. Nabízím sklenářské práce, rámování obrazů, výrobu vitráží a zhotovení paspart. Prodávám polykarbonátové a trapézové desky. Provádím řezání skla na míru.


Nabízíme sklenářské služby, rámování a prodej polykarbonátových desek. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. Přerov - katalog firem je zde jen pro Vás. Prostějov - katalog firem = nepřeberné množství kontaktů. Vymena okenich tabuli (jednovrstve). Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu.


Sklenářství jeseník

Nedaleko pobočky je sklenářství Janda. Před pobočkou lze pohodlně zaparkovat. Jak se k nám dostanete veřejnou dopravou. A oprávněně, při převozu do sklenářství , kde se mělo vsazovat do izolačního trojskla, jedno prasklo. Kontaktní osoba: Jaroslav Bula.


Ve sbírce jsou dochovány pečeti některých cechů (bednáři, tkalci, cíchaři a pláteníci, stolaři a sklenáři , tesaři), a to především na výučních listech. Zasklívání - rámování. Sklárna Jakub - Ručně vyráběné repliky historického skla, přijďte se k nám podívat, do sklárny i na stránky. Martin Vaněk - Truhlářství a sklenářství HRANOL. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, prodejní stánky, kancelářský nábytek, dětské pokoje, kastlíková okna, . Projděte si kompletní seznam našich nejlepší sklenáři Zábřeh i okolí hodnoceno od komunity StarOfService z Šumperk - Olomoucký kraj.


Chcete vědět, kdo je v . Vyhedejte i osattní firmy v kategorii Náboženství a církve v obci JESENÍK NAD ODROU. SKLENÁŘSTVÍ - Karel Novotný. Jesenik , Masarykovo nám. Pracovní doba: Po-Pá: 7. Tesař, tesařské práce.


Vodař-meliorátor, meliorátorské práce. Společnost LAGLAS, spol. Klíčová slova pro kategorii Stylový, starožitný nábytek: Stylový, starožitný nábytek, starožitnosti, . Výroba stylového dřevěného nábytku.


Sklenář , sklenářské práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky