úterý 17. března 2015

Cyky 5x6

Diese Seite übersetzen. Silový kabel 5xmms PVC izolací, typ CYKY 5x6. Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom alebo.


Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a . PVC insulated and PVC sheathed power and control cable. APPLICATIONS For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as . Kabel CYKY 5xJ (C).


Dům a zahrada - CYKY 5Xbazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Dom a záhrada - CYKY 5xbazár.


Cyky 5x6

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Popis: Prodám kabel cyky J-5xv mědi cca metru. Dostupnosť: Na sklade. Ražotājs, Draka Keila.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Určen pro pevné uložení do země, do zdi, . Low voltage power cable CYKY 5X6. Package quantity, 5M. Je určený pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, . Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! CYKY jėgos kabelis - varinis, monolitas, apvalus, juodas.


Varinis jėgos kabelis su PVC izoliacija CYKY , 5x6. Išorinis diametras: 15. Skirtas kloti: viduje, lauke ir po žeme Priešgaisrinės savybės: Eca. Měděná plná holá jádra 2. CYKY -J 5xkliknutím zobrazíte plný náhled.


Hľadaný produkt nie je dostupný. Ak máte otázky obráťte sa na Vášho obchodného poradcu. Cena: 8Kč (9Kč s DPH). Ieškote kur įsigyti cyky kabelių? Cable, CYKY , 5x, (100m).


Domina jų kaina perkant internetu? Určitě bude jednodušší zatáhnout nový kabel CYKY 5x,mm2. Pokud by se vám to povedlo, tak tak musíte porušit normu ohledně barevného . Skaits iepakojumā, Nē. Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, UV odolný, odolný proti šíření plamene, . Izolace (PVC), žíly stočené do duše kabelu.


Obal (výplňová guma). Plášť (PVC černý, odolný proti UV záření).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky