pondělí 23. března 2015

Skruž studniční

Skruž studniční

Betonové skruže slouží k sestavení celkové požadované výšky šachty. Betonové SKRUŽE slouží k sestavení celkové požadované výšky. Dílce pro studny – betonové SKRUŽE – slouží k budování studní, záchytné, vodoměrné a další šachty. Studniční SKRUŽE jsou vyráběny v provedení kruhovém . Tenkostěnná betonová skruž - příklad.


Slouží jako středová část šachty, kde jednotlivé prvky se skládají na sebe do požadované výšky . Jedná se o stavební dílce revizních šachet, které slouží, které slouží ke . Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově . Betonová skruž slouží k budování studní, šachet a podzemních jímek na vodu. Tato skruž je ekologická, odolná vůči mrazu a dalším vlivům prostředí. Skruže jsou dílce válcového tvaru se stykovými plochami upravenými pro spojení na pero a polodrážku. Ukládají se na šachtové dno. Vodotěsnost jednotlivých . Prohlédněte si ceny jednotlivých dílů.


Používají se jako krycí desky na betonové . Studňové skruže a zákrytové desky. Popis: Nabízíme plastové studniční skruže a víka, především . Nové studniční skruže a plastové vodoměrné šachty, plastové studniční skruže – technická specifikace. Prodám starší studniční skruž viz.


Ke skruží jsou i starší poklopy v ceně. Vnitřní rozměr skruže je cm. Cena za vše 45- Kč. Poklop 2a poklop 2neboli víko na šachtu, poklop na studnu nebili studniční skruž slouží pro zakrytí vpustí o průměru 6mm.


Velkou výhodou je nízká . Po několika letech jsme se rozhodli zabezbečit úvodní kopanou šachtu Krvavého závrtu na Zadních polích. V případě poškozených zákrytových desek studny či horní skruže je doporučujeme vyměnit. Výměnu zákrytových desek a horních skruží , nedoporučujeme dělat . Plastový poklop na skruž ,studnu - prům.


Skruž studniční

Zobrazit všechny možnosti přepravy. Výrobní program společnosti je zaměřen na dodávky betonových uličních vpustí a šachet pro odvodnění silnic, dálnic a vedení splaškové a . Poklop studniční TBS je dvoudílný výrobek z vibrolitého hutného betonu B3 který slouží zejména jako krycí deska na studniční betonové skruže , jímky nebo . Výrobce plastové skruže udává jako studnični , tak předpokládám, že na užitkovou vodu to bude v pohodě-zácho zalévání,max. Kombinovaná struktura. Broušený vnější povrch skruže , vnitřní profil ručně sekaný.


Sleva dosahuje až z ceníkových cen dle. Stavebniny Mádle Lázně Bělohra mrkněte na zajímavé ceny. TBW - šachtový vyrovnávací prstenec, TBR - šachtová přechodová skruž.


Skruž studniční

TZK - zákrytová deska, TBS - šachtová skruž ,. STUDNIČNÍ SKRUŽE DN 800.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky