pondělí 26. srpna 2019

Zakládací lišta

Zakládací lišta

A najednou, zcela nečekaně, se v dokonalé tepelněizolační obálce z nejlepších dosud vymyšlených izolantů objeví ve formě zakládací lišty. Zakládací lišty a příslušenství pro zateplovací systémy. Hliníkové soklové profily a příslušenství od firmy Likov nabízíme s dopravou po celé ČR.


Soklové zakládací lišty zajišťují přesné založení celého zateplovacího systému, zpevňují spodní hranu a brání díky okapnici zatečení vody na zeď. Napojení profilu na zateplovací systém ETICS je integrovanou armovací tkaninou. Jednotlivé díly zakládací lišty se spojují plastovými spojkami PVC profil (lišta) . Je opatřena okapovým nosem pro odvod srážkové vody. Postup založení systému ETICS na hliníkovou zakládací lištu LO-Al včetně potřebného příslušenství. Zajišťuje přesné založení a pohledově čisté . LE-V lišta napojovací okapnicová se sklovláknitou výztužnou tkaninou pro zajištění diletujícího spoje mezi zakládací lištou nebo . Hliníkový zakládací profil LO soklová lišta o síle plechu mm a délce 0m.


Zateplovací profily ETICS - nabízíme široký sortiment. Vše zasíláme po kusech a to včetně talířových hmoždinek, armovací tkaniny a drobného příslušenství. Lišty k založení a ochraně spodní hrany izolantu zateplovacího systému budovy, ETICS. Každé správně provedené kontaktní zateplení začíná montáží zakládací lišty LOS , neboli lišty s okapničkou, známé také jako startovací lišta.


Zakládací lišta

Soklová zakládací lišta s okapničkou z Al plechu je určená pro přesné založení a ohraničení kontaktního . Montáž pomocí natloukacích hmoždinek, nebo hřebů. LO zakládací profil pro založení tepelně izolačních desek do roviny v kontaktním zateplovacím. Soklová lišta AL s okapničkou zakládací lišta mm - 3cm x 2m.


Dodáváme materiály od (největších) českých i zahraničních výrobců- Knauf, Weber,Den Braven,Lafarge,KB Blok,CS Beton, Presbeton, Bramac,KM Beta . Jsou určené jako zakládací profily, lišty k zakládání venkovních zateplovacích systémů (polystyren, vata). Materiál, Weber sokl PVC se síťovinou - zakládací lišta. Kód výrobce, WP SOKL PVC.


Zakládací lišta

Nabízím hliníkové zakládací lišty pro zateplení fasády. Používají se při zateplování fasád. Délka jedné lišty je 2m.


Mám tyto rozměry a množství: 23mm - 1- . LW-66-lišta prechodová. LW-Zlišta soklová. Proto se absencí této lišty tento tepelný . TENTO VÝROBEK JE MOŽNÉ ZASLAT OD 1KS DO 50KS V PODOBĚ JEDNOHO BALÍKU.


Součástí profilu LOS je . Jsme lídrem na českém trhu a patříme mezi nejvýznamnější . Při zateplování budete potřebovat i různé doplňky jako jsou zakládací lišty zateplení či armovací tkaniny. Nakupte je pohodlně v našich stavebninách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky