pondělí 19. srpna 2019

Lepení autofolií

Protože je každá autofolie samolepka, při lepení nejprve odstraníme krycí slabou vrstvu. Namočíme lepidlo folie i stranu skla, na kterou ji . Vítejte na našich stránkách. Zatmavení, zabezpečení oken aut i budov pomoci protislunečních a bezpečnostních . Rekvalifikační kurz je určen pro začátečníky, kteří si chtějí osvojit techniky lepení autofolií a získat vzdělání, . Profesionální tónování skel na počkání, bezpečnostní autofolie a ochranné fólie na auto proti poškrábání laku vozu.


Ceník autofólií s instalací . Hledáte nejlevnější tónování autoskel, fólie na auto, či zatmavení skel (oken)? Tonování autoskel pomocí homologovaných autofolií. Dárkový poukaz pro každého . Polepy aut autofoliemi , 3D folie, tónování autoskel a tónování světel bez demontáže. Jednodenní školení instalace autofólií určené pro pokročilé lepiče, kteří už mají některé zkušenosti s lepením , prošli našim zaškolením typu A nebo si jen chtějí . Provádíme instalaci bez demontáže skel z vozu.


Používáme autofólie značek vyrobené v USA. Ke každému tónování autoskel dostanete atest. NAŠE FIRMA se lepením autofólií zabývá již let. Díky praxi a získaným zkušenostem dnes odborně aplikujeme různé druhy autofólií na všechny typy vozidel. Instalační středisko autofólií Llumar.


Chtěli byste vylepšit, opravit či zkrášlit váš vůz a hledáte společnost, která vám nabídne zároveň výměnu autoskla, lepení autofólií či renovaci světel? Autofolie značky Llumar. Fólie Vysočina- Nabízíme tónování autoskel, lepení 3D Wrap fólií na karoserie. První a určitě zajímavá novinka se týká realizace lepení folie přímo z místa Vašeho bydliště. Tedy od návrhů a přípravu auta až po samotné lepení.


Karlovy Vary, tónování autoskel, tónování světel, autofólie , carshiel wrapping. Pneuservis – autoservis. Dále provádíme opravy a lepení autofólii – tónování autoskel. Vyzkoušejte náš nový návrhář autofólií. Objednejte fólie přesně na Vaše auto, vyberte umístění, typ a zatmavení.


Lepení fólií, celopolep, převleky vozidel. Nabízíme Vám instalaci folií na auta nejvyšší kvality s životností 5-let. Rovněž provádíme i tónování autoskel pro automobily všech značek. Naše firma AUTOFÓLIE HOSTIVICE se již řadu let specializuje na tónování autoskel. K čemu slouží autofólie , jaké jsou výhody autofólií , jak se montují autofólie , rozdíl mezi autofólií a tónováním.


Nářadí a příslušenství pro lepení autofólií. V nabídce naleznete především stěrky a nože. Formátování a příprava autofólií se provádí z venkovní strany skla.


Vyříznutí přesného tvaru a tepelné vytvarování je základem přípravy lepení autofólie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky