pátek 16. srpna 2019

Náter na drevo

Náter na drevo

Základný rozdiel medzi farbou, lakom, lazúrou, olejom a moridlom na drevo. Práve z tohto dôvodu je dobré vedieť, ako sa o drevo správne postarať. Slnko, dážď či prudké zmeny počasia dokážu zanechať na krásnom . Impregnácia je spravidla redší náter , ktorý obsahuje biocídy a vsakuje sa. Takáto ochrana dreva sa používa na drevo v exteriéroch, ale aj vo . Nátery na drevo v interiéri.


Náter na drevo

Buď je zachovaná prirodzená farba dreva alebo je farba upravená morením či farebným náterom. Kvalitný náter na drevo do vonkajších priestorov. Táto univerzálna farba v širokej škále odtieňov RAL je vhodná na hobby aj profi aplikácie, k použitiu na kov, drevo , keramiku, kameň, betón, sklo a niektoré . Ekologické venkovní barvy na dřevo značky OSMO z přírodních materiálů.


Osmo Selská barva je krycí nátěr na dřevo na bázi přírodních olejů, zpočátku . Aký náter použit na drevo na prístrešok. Farby, laky na drevo. Vysoko krycia Vidiecka farba na drevo polomatná až hodvábne lesklá pre všetky poveternostné podmienky s neprekonanou životnosťou, vhodná do vonkajších . Bezbarvý impregnační prostředek na dřevo na vodní bázi, pronikající hluboko do dřevní hmoty. Lněná fermež je přírodní nátěr na. Základní nátěr s obsahem UV-absorbérů k ochraně dřeva před . Lesoton Toplazúra je záverečný lazúrovací, esteticko dekoratívny ochranný náter na drevo.


Náter na drevo

Použijeme ho ako záverečný náter na povrchy poveternostne viac . Vodou riediteľná akrylátová farba na základné nátery všetkých druhov dreva v interiéri i exteriéri. Vynikajúca adhézia náteru, vyplní praskliny a nerovnosti v . Je určený pre dlhodobú preventívnu ochranu . Ochranný náter na drevo PROFI. Koncentrovaný prípravok na chemickú ochranu dreva proti biotickým škodcom. Nákup bez rizika: 28. Lazura na drevo l palisander.


OBI Univerzálna farba na drevo čisto biela matná 7ml. OSMO - BIELA KRYCIA FARBA NA DREVO je ideálna pre okná, okenice, dvere, strešné pohľady, pergoly, stĺpy, skleníky a záhradný nábytok. Pro ochranu dřeva a lignocelulozových materiálů s preventivním účinkem proti dřevokazným houbám (např. dřevomorka) a plísním a preventivním i likvidačním. Fungicidní nátěr na dřevo KARBOLINEUM EXTRA Moderní impregnační nátěrová hmota s dekorativními vlastnostmi. Venkovní i vnitřní impregnační přípravek k . Základná farba šetrná k životnému prostrediu určená na ochranu a vyrovnávanie rôznych drevených povrchov, ako sú dvere, okná, ploty, drevené konštrukcie, . Tieto farby sú špeciálne svojím zložením, ktoré zabezpečuje výbornú elasticitu náterov a zároveň dobrú priľnavosť k podkladu.


Lazúra na drevo je polopriesvitný povrchový náter, . OSMO Krycia farba na drevo je krycia, ľahko hodvábne lesklý porézny náter na drevo s bezkonkurenčnou trvanlivosťou. Má veľmi vysoký podiel sušiny, . Nabízíme základní nátěr na dřevo jako izolační barvy, podkladové univerzální barvy, polyuretanové nátěry nebo napouštědla. SPS Asfaltový penetrační nátěr ekologický 10l, Barevný odstín černá, Velikost balení 10l. Vysoce odolný nátěr na asfaltové bázi, určený pro ochranu veškerých. Krycí špeciálny náter na drevo na báze prírodných olejov, ktorý sa trvalo spojí s drevom.


Hodvábne matný povrch prekrýva farebný tón a kresbu, umožňuje však. UV-Stopp náter na drevo s ochranou pred UV-žiarením. UV- Stopp – Aby krása ostala krásnou a svetlo nezanechalo stopy!


Lak epoxidový dvousložkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky