čtvrtek 29. srpna 2019

Kování gu

Dostupné služby nyní najdete prostřednictvím přihlášení na. Pro dřevěné nebo ocelové dveře obdržíte speciálně upravené dveřní kování - ať. Zdvižně-posuvné kování GU je vhodné pro okna a prosklené dveře ze dřeva, . Inovativní kombinace kování vylučuje chyby při ovládání. GU , BKS und FERCO – Marken der Gretsch-Unitas-Gruppe. Najdete u nás nejen obsáhlý kompletní sortiment od okenního kování pro rodinné domy po . Také pro únikové dveře, příp.


U skupiny GU získáte víc než jen jednoduchou upevňovací techniku: můžete si vybrat z . Příslušenství ke kování. Okenní a dveřní kliky od firmy GU otvírají perspektivy: S výběrem okenních klik z hliníku a. Jednotná řeč tvarů: ke všem variantám se vyrábí i dveřní kování. Odborníci GU spojují objektově zaměřené speciální díly, které byly vyvinuty. S kováním pro zapuštěné výklopné konstrukce, konstrukce se souběžným . Posuvné křídlo lze doširoka otevřít a vytvořit pohodlný průchod. Jako vynálezce a přední výrobce vám firma GU nabízí zdvižně-posuvné kování , vyznačující se vysokým komfortem obsluhy, spolehlivým zabezpečením proti . Kvalita do nejmenšího detailu: neponechávejte nic náhodě, ani výběr příslušenství.


Co vám nabízí zdvižně-posuvné kování HS-Master:. Skupina GU nabízí bohatý výběr příslušenství . GU Automatic GmbH:Deutsch ela-soft GmbH:. GU -9lze bez problémů dovybavit . GU Baubeschläge Austria GmbH:Deutsch. GU -stavební kování CZ spol. Kování pro okna a prosklené dveře z plastu se zcela skrytě uloženými rohovými.


Kování gu

V našem programu naleznete rozsáhlou nabídku kování pro dveře s rámovou konstrukcí z hliníku nebo plastu. Sestavy dveřních klik s různým designem pro . Otočné kování UNITAS. Ochranná kování BKS můžete používat jak u domovních dveří, tak i bytových vstupních dveří. Modely klik jsou vhodné pro protipožární, protikouřové a únikové. Posuvně skládací kování GU -8(hliník) a GU-9(dřevo, plast) otevírá nové možnosti.


Vysoká nosnost kování umožňuje použít velké skleněné plochy a snížit. Firma LOP Realizace (Ostrava) nabízí plastová okna a dveře, hliníková okna, dveře a fasády. G-U Gretsch Unitas, BKS.


Kování gu

Gretsch-Unitas je po 1letech úspěšné historie jedním z předních výrobců okenní a dveřní techniky, . GU -BKS bezpečností kování pro okna a skryté panty UNI-JET SC. Unsere Ansprechpartner vor Ort. GU Vertrieb in Europa. GU - stavební kování CZ spol.


Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU. Erfahren Sie mehr darüber, wie es ist, bei GU SLOVENSKO, s. Entdecken Sie, wen Sie bei GU SLOVENSKO, s. Sie Ihr berufliches Netzwerk und in diesem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky