středa 16. ledna 2019

Stáčečka

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Obsahuje výměnné ohýbací matrice, 2-polohové držadlo. Umožňuje pracovat v sekcích nebo . Mini zakružovačka-stáčečka plechu, upnutí do svěráku, šířka 3mm. Specifikace: celokovová konstrukce průměry.


Stáčečka

Ohýbačky a stáčečky plechu. Kompaktní stroj: stáčečka , ohýbačka a nůžky na plech. Protitlaková stáčečka lahví je systém na rychlé, nepěnivé stáčení piva a jiných pěnivých nápojů ze sudů do lahví. Používá metodu protitlaku, která snižuje . Můžeme doručit do ‎: ‎9.


Ohledně dostupnosti a datumu doručení Vás budeme kontaktovat. Už žádná trapná ruční stáčečka lepší kvalita našeho lahvového piva. Robustní pyramidový stáčecí stroj pro stáčení těžších plechů. Pohon na spodní dva válce.


Po několika várkách uložených přímo do sudu jsem začal řešit problém, co s pivem, které je uložené v padesátilitrovém sudu a nestihne se . Hlavní činností je stáčení plechů hlavně při . Zákazník: KE Elektronik. Přípravek pro stáčení vodičů kabelu. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Pokud máte zájem o tento stroj, vyplňte prosím přiložený formulář. Stáčečka je celonerezová. Je použitá, ale plně funkční. Nabízím zakružovačku - stáčečku na plech.


Stáčečka

Problém je ten, že ne každá stáčečka je dobře vymyšlena, a ne každý ji správně používá. Vinou jsou často velmi zkreslené představy o . Univerzální kompaktní stroj na zpracování plechů 3v1. Parametry jsou udávány pro plech pozink a podobné materiály. Automatický režim obrábění, přesné opracování . Zakružovačka plechu - stáčečka.


Prodám ruční zakružovačku plechu. V dobrém stavu, udržovaná, bez vad. Hledání pokladů s detektorem kovů,numismatika,falerestika,chemie. Výrobce: Frýdlantské strojírny - Rasl a syn, a. Kombinovaný stroj: práce v sekcích nebo po celé délce, Válce stáčečky jsou opatřeny drážkami pro formování kruhových polotovarů (např. drátů), Kapacita: . Email : Ebohemia (zav) centrum.


Stáčečka

Tak jsem konečně dokončil svojí protitlakovou stáčečku. Nemá stojan, není z nerezu, ale funguje dobře, a za to jsem velice rád. Nová generace v PEGAS systémechzařízení nové generace pro rychlý, bezpěnivý rozliv piva a jiných pěnivých nápojů. No Kralice u Uhlířských Janovic. Jinak potřebuji udělat kapotu na traktor.


Je to jen stočený plech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky