úterý 15. ledna 2019

Korkové špunty dekorace

Korkové špunty dekorace

Chystáte se na letní večírek k přátelům a rádi byste jim přinesli originální dárek? Můžete jim vlastnoručně vyrobit dekoraci z korkových špuntů. Miluji všechny projekty, ve kterých šikovný člověk promění starou a nepotřebnou věc v něco krásného a hodnotného. Nevyhazujte už korkové zátky, až dopijete . Vinařství, která dávají do lahví opravdové korkové špunty , bohužel ubývá.


Nahrazují je buď plastové zátky, nebo šroubovací víčka. Až zjistíte, že korkové zátky z vinných lahví nepatří do koše, ale dají se využít k výrobě nádherných dekorací , budete mít tento lahodný nápoj . Dají se z něj vyrobit praktické věci i dekorace , které vypadají opravdu. Korek je kůrou dubu korkového , který roste hlavně v Portugalsku. Korkové zátky například z lahví od vína rozhodně nevyhazujte! Budete překvapeni, k čemu všemu se staré korkové špunty hodí!


Vyhazujete korkové zátky z vína nebo šampaňského rovnou do koše? Než se to stane i vám, schovávejte si každý korek od vína, které si otevřete. Dekorace z korkových špuntů od vína. Jestli jste stejně velcí milovníci vína jako my, určitě se vám doma povaluje . Prozkoumejte nástěnku „Výrobky z korkových špuntů “ uživatele Vlasta na. Jakmile nasbíráte potřebné množství korkových špuntů , můžete začít s tvořením.


Korkové špunty dekorace

Cork Bird House Výrobky Z Korkových Špuntů , Předměty Z Lahví Na Víno, Zahradní. Netradiční dekorace na zeď ve tvaru srdce vznikla z různých korkových špuntů od vína. Její pestrosti lze dosáhnout díky odlišným druhům zátek . Asi se budete divit, k čemu všemu může korek a korkové zátky posloužit. Rychlá dekorace na poslední chvíli: Velikonoční slepičky.


Doma si z nich můžete vytvořit krásnou, ale také užitečnou dekoraci. Proč se neinspirovat námětem od Jany Meravé z Hradce Králové. Pokud jste milovníkem vína, tak si můžete nastřádat korkových zátek habaděj . Zbyly vám z oslav nějaké ty korkové špunty ? Tak to je tentokrát dobře, neboť se z nich dá dělat zajímavá jarní dekorace kolem svíčky.


Advent a Vánoce jsou tou pravou příležitostí pustit se do recyklace, protože korkové špunty jsou na ruční práce ideální materiál. Máte rádi dekorace z korku? Inspirujte se našimi tipy, co vyrobit z korkových špuntů.


Můžete je využít k renovaci obkladů za kuchyňskou linkou . Po svátcích se doma většinou pár korkových špuntů najde. Témata: Hobby - domov, svátek, víno, Floristika a dekorace , Materiál, Ruční práce . Jak využít staré korkové zátky od vína? Vytvořte si originální věšák na klíče či šperky nebo. Originální využití korkových zátek - Recepty na vaření pro začátečníky.


Korkové špunty dekorace

Jsou lidé, kteří už ode mě. Dále by Vás mohl zaujmout dekorace nad krbem….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky