čtvrtek 31. ledna 2019

Hennlich těsnění

HENNLICH TĚSNĚNÍ - široký sortiment těsnících prvků skladem, prodej a výroba těsnění na zakázku. Gufera, o-kroužky a mnoho dalších druhů těsnění. Hydraulik Dichtelemente.


Hennlich těsnění

Nabídka hydraulických těsnění pro těsnění pístnice, široká nabídka materiálů a profilů, velké skladové zásoby. Rozměrové řady - pístní těsnění. Naší snahou je poskytnout zákazníkovi . Nabídka hřídelového těsnění, široká nabídka provedení, velké skladové zásoby. Kompaktní pístní těsnění K 7bylo navrženo jako robustní vícedílný typ pro aplikaci do uzavřených drážek jednodílných pístů, ale lze jej samozřejmě použít i. Tato těsnění jsou určena pro kapaliny na bázi minerálních olejů, vody a směsi vody s glykolem. Krátkodobě jsou přípustné provozní teploty -°C.


Robustní, hydraulické těsnění pro přímočarý pohyb vhodné pro nejtěžší podmínky jak v olejových, tak vodních hydraulických systémech. Každá těsnicí sada je složena z jedné textilní manžety se střední výztuží a . Těsnicí sada se dodává společně s vodicími kroužky. Typ S 6je tlumicí těsnění , které bylo vyvinuto speciálně pro použití spolu s pístnicovým těsněním jako jsou typy S 6nebo S 621.


Na základě speciálního . Typ K 7byl zkonstruován pro nejtěžší namáhání jako pístní těsnění pro jednodílné písty. Manžety typu K 6se doporučují pro lehká a středně těžká použití jako jednostranně působící pístní těsnění. Typ K 6má asymetrický krátký a silný . Těsnění lze použít pro dvojčinné i jednočinné válce. K 7wurde als Komplettkolben für Serien entwickelt und hat sich seit Jahrzehnten als . Kompaktní manžety typu S 6byly vyvinuty jako pístnicová těsnění pro úzké zástavbové prostory.


Podle nejmodernějších poznatků těsnicí techniky mají na . Typ 1byl vyvinut pro statické těsnění vík hydraulických válců. Nahrazuje velmi úspěšně nejčastěji používanou kombinaci O-kroužku s opěrným kroužkem. Dokumenty ke stažení. Katalogový list A 860.


Hennlich těsnění

Stírající kroužek typu A 8se . MÉDIA Tato těsnění, standardně dodávaná s O-kroužky z NBR jsou vhodná pro kapaliny na bázi minerálních olejů, vody a směsi vody a glykolu. Můžete je použít v náročných podmínkách u . Vyrobíme, poradíme a dodáme hydraulická, statická a hřídelová těsnění a ucpávkové šňůry. Výhodou je okamžitá distribuce z našeho centrálního skladu a. Naše společnost je autorizovaným distributorem produktů o. Nabízíme ucelený sortiment lisovaného těsnění, zajišťujeme výrobu . Vyžádejte si naše katalogy. Hennlich – hydraulická těsnění, statická, hřídelová, speciální těsnění Carco, . Jsme jedna z předních firem zabývajících se výrobou a prodejem hydraulických a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky