středa 9. ledna 2019

Hmozdenka

Distributor pro ČR, firma ATAX Tech, dodává tuto špičkově zpracovanou a certifikovanou hmoždinku spolu s. Stáhněte si do mobilu aplikaci VYHLEDÁVAČ HMOŽDINEK od fischera. Domácím kutilům a malým řemeslníkům. Nová hmoždinka od fischera s označením FGD představuje snadný a rychlý způsob, jak upevnit pod strop.


Plastová hmoždinky do polystyrenu je vhodná pro upevnění břemen do hmotnosti 5Kg. Nylonová hmoždinka UX je jedinečný výrobek. Díky jeho tvaru a vlastnostem nemusíte jako montér znát detail. Natloukací hmoždinka.


Dostupnost: Nic není vybráno. Prodloužená verze SX pro maximální zatížení . Jedno balení obsahuje ks produktu. Za každé rozbalené balení Vám bude účtován manipulační poplatek ve výši 1Kč bez DPH. Minimální množství k . Zateplovací talířové hmoždinky - Truhlář Zateplovací hmoždinka TTH.


Talířová hmoždinka pro použití do všech typů stavebních materiálů. Výrobky značky: DK Mont. V plných stavebních materiálech. Rychlá a spolehlivá hmoždinka do dutin. Hmoždinky pro kotvení profilů.


Pro sádrokartonové a sádrové dřevovláknité desky, . Nový typ montáže bez tepelných mostů. Tschechisch-Deutsch Wörterbuch von LANGENSCHEIDT – mit Beispielen, Synonymen und Aussprache. Univerzálna s viacerými kotevnými hĺbkami. Rámová hmoždinka fischer SXRL má jednu z najrozmanitejších produktových rád. Dlhý rozperný prvok s . Plastová spirální hmoždinka 5 pro upevnění lehčích předmětů do tepelně.


Spirální hmoždinka plastová se šroubem pro upevnění objímky svodu v . Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Rozpírá se do dvou stran a jejím natočením a nasměrováním rozpěrných sil podél okraje lze zabránit jeho odštípnutí. S je vhodná k upevnění . Definition from Wiktionary, the free dictionary.


Jump to navigation Jump to search. Plastová šroubovací hmoždinka s ocelovým trnem k ukotvení tepelně izolačních systémů do všech . Informace o produktu. Hřebíky, vruty, kování.


Název výrobce KSS Kód produktu. Stavební čtyřhranná hmoždinka pro různé průměry vrutů. LFM mm - tanierová hmoždinka s kovovým škrutkovýmm tŕňom s dlhou rozpernou zónou pre upevnenie tepelno izolačných dosák z polystyrénu a minerálnej . Uzlování hmoždinky zaručuje nejvyšší . Střešní hmoždinka FDD-Plus-- EJOT CZ nabízí a dodává široký sortiment upevňovací techniky pro oblast stavebnictví a pro průmyslovou výrobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky